Newsgroup Image Collector 2.11

Newsgroup Image Collector 2.11

Developer's description
Published by DataFire Technologies INC on 7 Mar 2015

"NIC colecteaza imagini de la grupuri de știri"

NIC este instrumentul perfect pentru colectarea de imagini de la grupuri de știri Usenet. NIC poate căuta unul sau mai multe grupuri de știri pentru imagini, prin scanarea fiecare mesaj postat. Când un mesaj conține conținutul imaginii, imaginea este descărcat pe computer. Tu controlezi care grupurile de știri pentru a căuta și vă puteți filtra imaginile nedorite, cu ajutorul setări avansate de filtrare.

Caracteristici opționale avansate vă permit să filtrați căutarea de imagini folosind o varietate de metode diferite. Puteți filtra textul supus mesaj de cuvinte cheie pentru a permite sau ignora anumite imagini. Puteți filtra imaginile de latime, inaltime, dimensiunea fișierului, și extensie a sări peste imagini în miniatură sau imagini din spațiu pierdem mari. Puteți salva imaginile într-un director principal sau puteți construi un copac director pentru un ghid vizual pentru cazul în care fiecare imagine a venit de la.

NIC va ofera posibilitatea de a gestiona imaginile cu ușurință și de a le previzualiza cu construit în slide show. Puteți partaja imagini cu prietenii rapid prin utilizarea construit în expertul de e-mail.

Veți avea întotdeauna cea mai recentă versiune cu construit nostru în actualizare de software de servicii. NIC include acces gratuit la serviciul nostru de actualizare care poate actualiza automat software-ul cu noi caracteristici.

NIC este un program bazat Java, și este disponibil în Windows, Linux și Mac OSX. Există fișiere separate pentru fiecare sistem de operare, așa că vă rugăm să vizitați site-ul nostru, dacă fișierul pentru sistemul de operare nu este listat aici.

Requirements: Java 1.6 or higher

What's new in this version: This is now the legacy version replaced by Newsgroup Image Collector 2012.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Newsgroup Image Collector on 7 Mar 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Newsgroup Image Collector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (2 votes)
Medium
Your rating
Your review