Private Label Expired Domain 4.2

Private Label Expired Domain 4.2

Developer's description
Published by Rebrand Software, LLC on 14 Jul 2015

"Drepturi de revânzare a domeniilor expirate pe etichetă privată"

Găsiți nume de domeniu expirate navigând pe internet, căutând pe yahoo / google și multe altele.

Master revinde software pentru etichete private! Personalizați numele companiei, numele programului, site-ul web și grafică!

Domeniul Sniffer expirat este într-adevăr o mulțime de programe într-unul singur! Mulți alți vânzători de software au separat aceste funcții în diferite programe, dar Snifferul nostru de domeniu expirat le combină pe toate într-un singur program!

Manager nume de domeniu: Toate numele de domeniu găsite prin program sunt adăugate la managerul de nume de domeniu, care sortează numele de domeniu în funcție de lungime.

Căutați nume de domeniu: un browser exact ca Internet Explorer, care caută prin orice pagină pe care o vizualizați pentru nume de domeniu și verifică dacă sunt expirate.

Creatorul de nume de domeniu: introduceți un cuvânt de bază, iar software-ul va crea și va verifica disponibilitatea a mii de nume de domeniu.

Căutări Yahoo și Google: Având în vedere un termen de căutare, programul va căuta automat prin yahoo și Google în căutare de nume de domeniu expirate.

Toate domeniile cu două litere, trei și patru litere: programul va căuta toate numele de domeniu, două sau trei litere.

Lista completă de cuvinte: listă cu milioane de nume de domeniu potențiale, care pot fi verificate pentru disponibilitate.

Liste de cuvinte personalizate: software-ul include o mulțime de liste de cuvinte, de la termeni de computer la cuvinte de afaceri, la dicționare întregi, care pot fi verificate dacă sunt disponibile sau puteți crea propriile liste de cuvinte pentru a scana! Doar puneți un cuvânt sau nume de domeniu pe fiecare linie a unui fișier text.

Nu conține niciun program Adware, Spyware sau alt software terț.

O versiune de marcă (de exemplu, marcă privată) a acestui software, cu drepturi de revânzare complete, este disponibilă pe www.rebrandsoftware.com.

Requirements: Microsoft Internet Explorer 4+

What's new in this version: Added support for international domains, improved scanning, bug fixes

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Private Label Expired Domain on 28 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Private Label Expired Domain Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review