Ammyy Admin 3.0

Developer's description
Published by Ammyy Inc. on 21 Feb 2014
 • Size

  0.69 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  21 Feb 2014
 • Downloads

  231,083 (12 last week)

"Admin Ammyy - gratuit Remote Desktop Sharing"

Ammyy Admin - este o partajare gratuit Remote Desktop și software de control de la distanță PC-ul, care poate fi folosit pentru administrarea de la distanta, aranjament de birou de la distanță, suport de la distanță sau în scopuri de învățământ la distanță. Ammyy Admin vă permite să obțineți acces rapid PC-ul de la distanță prin Internet, fără probleme cu firewall sau NAT și de a lucra cu PC-ul de la distanță ca și cum ai sta chiar în fața ei. Ammyy Admin utilizează sistemul avansat algoritm de criptare. Acesta oferă securitate a datelor de inalta clasa.

Ammyy Admin este un software de încredere, de încredere și la prețuri accesibile pentru asistență de la distanță, de administrare, partajarea desktopului la distanță și învățământ la distanță din orice loc de pe glob. Acesta nu necesită instalare sau ajustări setări specifice. Desktop la distanță este disponibil pentru munca în câteva secunde după ce a fost pornit Ammyy Admin.

Avantajele cheie ale Ammyy Admin sunt: ​​usurinta de utilizare, standard ridicat de securitate transfer de date, numărul mare de caracteristici și accesibilitate pentru gama larga de utilizatori privați și corporative.

Ammyy Admin este transparent pentru firewall-uri, astfel încât să nu trebuie să facă ajustări suplimentare cu privire la setările de conexiune firewall sau VPN, expunând PC-uri locale sau de rețea de calculatoare de la distanță la un risc de bug de securitate. Puteți accesa cu ușurință desktop-uri de la distanță de calculatoare gateway-uri în spatele NAT fără portul de cartografiere. Ammyy Admin are o interfata user-friendly foarte. Este simplu de utilizat și pot fi gestionate de către atât utilizatorii profesioniști și fără experiență de PC-uri.

Puteți folosi, de asemenea, Ammyy Admin pentru PC și server de control de la distanță fără prezența umană în partea de client. Ammyy Admin îl face ușor de a controla desktop la distanță de computere nesupravegheate, le reporniți, log-in / out, utilizatorii de schimbare etc folosind inclus Ammyy Admin Service pentru partajarea desktopului la distanță.

Toate comunicațiile cu desktop la distanță, inclusiv imagini de afișare, cursor, tastatura, fișiere transferate între computere locale și la distanță sunt criptate cu algoritm de securitate ridicat standard de AES și RSA, care utilizează chei diferite pentru fiecare sesiune.

Requirements: Win2000 and above

What's new in this version: Direct IP connection, new encoders for better performance, new design, improved contact book

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Ammyy Admin on 21 Feb 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Ammyy Admin Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (323 votes)
Excellent
Your rating
Your review