Netman 6.41

Developer's description
Published by Nanning Netman Computer Co.Ltd. on 20 Mar 2022

"Netman - PC acces de la distanță & software de control"

Netman este gratuit, LAN-penetrat, Antivirus-a aprobat, software de control PC de la distanță. Prin introducerea counterpartâ???? S IP și parola de control, puteți colabora cu ușurință cu partenerii sau controla un calculator de la distanță, fără counterpartâ??? S conștientizare?. În cazul în care PC-ul de la distanță este conectat, puteți vizualiza și înregistra desktop-ul, mouse-ul de control omologul lui și tastatură, transfer de fișiere între PC-uri, de a comunica prin intermediul video și audio, oferă suport de la distanță, etc

1. Acces de la distanță. Prin introducerea counterpartâ???? S IP și de control parolă, vă puteți conecta la orice calculator instalate cu Netman, vedere desktop, transfer de fișiere, chat-ul prin intermediul video și audio, etc Pe langa puteți trece peste și să vizualizați partenerul tau desktop-ul tau. Mai mult, puternica caracteristica LAN-pătruns vă permite să vă conectați cu partenerii dvs. LAN și de a crește productivitatea echipei tale.

2. Monitoriza și controla partenerul tau. În afară de colaborarea cu partenerii dvs., puteți monitoriza, de asemenea, de fundal, porniți camera foto PC, transfer de fișiere fără counterpartâ???? S conștientizare, a înregistra clipuri video de pe desktop și aparat de fotografiat, etc

3. De înaltă securitate și Antivirus aprobat. Parola tripla că Netman adoptă ce asigură o protecție de înaltă securitate împotriva accesului neautorizat. In afara de aceasta este recunoscut de către majore Antivirus datorită tehnologiei sale avansate de siguranță.

4. Porniți partnerâ ta???? S PC Camera. Puteți porni de la distanță pe camera conectată la calculator partener în modul Stealth; înregistra un clip video de partenerul tau; chat cu partenerul tau; sau de a începe o întâlnire on-line.

5. Boot de la distanță, Restart, Log off și Shutdown. Puteți porni de la distanță de pe PC-ul dvs., care este echipat cu Netman Computer Starter (hardware), prin simpla apelarea numărului de telefon sau numărul de telefon mobil combinat cu starterul.

6. File Transfer și de management. Puteți transfera fișiere între computere cu viteză mare; modifica fisierele; crea noi fișiere și foldere; șterge fișiere, etc

7. Suport Remote PC. Oferi suport de la distanță PC-ul la prieteni sau parteneri care nu sunt tech-savvy.

What's new in this version: Fix connection bugs.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Netman on 20 Mar 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Netman Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (36 votes)
Very good
Your rating
Your review