Netman 6.41

Developer's description
Published by Nanning Netman Computer Co.Ltd. on 20 Mar 2022

"Netman - software de acces la distanță și control al PC -ului"

Netman este gratuit, software de control de la distanță PC, aprobat de antivirus. Prin introducerea IP -ului și parola de control a omologului, puteți colabora cu ușurință cu partenerii dvs. sau puteți controla un computer la distanță fără conștientizarea contrapartidei. Când computerul de la distanță este conectat, puteți vizualiza și înregistra desktopul, controlul mouse -ului și tastatura omologului, transferați fișiere între computere, comunicați prin video și audio, oferiți suport la distanță etc.

1. Acces la distanță. Prin introducerea parolei IP și de control a omologului, vă puteți conecta la orice computere instalate cu Netman, vizualizați desktop, transferați fișiere, chat prin video și audio, etc. Pe lângă faptul că puteți trece și permite partenerului dvs. să vă vadă desktopul. Mai mult, puternica caracteristică penetrată LAN vă permite să vă conectați cu partenerii LAN și să creșteți productivitatea echipei dvs.

2. Monitorizați -vă și controlați partenerul. În afară de colaborarea cu partenerii dvs., puteți monitoriza, de asemenea, de pe fundal, puteți porni camera pentru computer, transferați fișiere fără conștientizare a contrapartidelor, înregistrați videoclipuri cu desktop și cameră etc.

3. Securitate ridicată și aprobată de antivirus. Parola treble pe care o adoptă Netman vă asigură o protecție ridicată de securitate împotriva accesului neautorizat. În afară de aceasta, este recunoscut de majorul antivirus datorită tehnologiei sale avansate de siguranță.

4. Porniți camera PC -ului partenerului. Puteți porni de la distanță camera conectată la computerul partenerului în modul Stealth; Înregistrați videoclipul partenerului; discutați cu partenerul; Sau începeți o întâlnire online.

5. Boot de la distanță, repornire, deconectare și oprire. Puteți porni de la distanță computerul care este echipat cu Netman Computer Starter (hardware), prin simpla apelând numărul de telefon sau numărul telefonului mobil combinat cu starterul.

6. Transfer de fișiere și gestionare. Puteți transfera fișiere între computere cu viteză mare; modificați fișierele; Creați fișiere și foldere noi; Ștergeți fișierele etc.

7. Suport pentru PC la distanță. Oferiți de la distanță asistență pentru PC pentru prietenii sau partenerii dvs. care nu sunt experimentați.

What's new in this version: Fix connection bugs.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Netman on 20 Mar 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Netman Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (38 votes)
Very good
Your rating
Your review