EMCO Remote Shutdown Enterprise 6.1

EMCO Remote Shutdown Enterprise 6.1

Developer's description
Published by EMCO Software on 11 Jun 2019

"Shutdown Auto și Wake-on-LAN de PC-uri la distanță"

EMCO Remote Shutdown este un software automat de gestionare a energiei. Acesta vă permite să gestioneze de la distanță PC-urile de la o locație centrală și de a efectua Shutdown, Wake-on-LAN, Reboot, Power Off și alte operațiuni în mod automat pe programul sau manual la cerere. Prin utilizarea opțiuni avansate de programare, puteți automatiza complet de gestionare a energiei în organizația dumneavoastră. Motorul rețea eficientă permite un control chiar și rețele mari de mii de PC-uri.

EMCO Remote Shutdown este o soluție eficientă pentru gestionarea automată a puterii de PC-uri de rețea din organizația dumneavoastră. Ea nu are nevoie de nici o speciale de hardware și poate fi configurat și a lansat în doar câteva minute. Prin utilizarea acestuia, puteți face organizația dumneavoastră ecologice, reducerea consumului de energie și de a salva până la 50 de dolari pe PC pe an.

Requirements: Intel Core 2 Duo Processor or equivalent, 2 GB of RAM, 250 MB of free disk space.

What's new in this version: Version 6.1 supports early access version of .NET Framework 4.8 shipped with Windows 10 Insider Preview

 • Updated

  11 Jun 2019
 • Downloads

  1,336 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested EMCO Remote Shutdown Enterprise on 11 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
EMCO Remote Shutdown Enterprise Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (2 votes)
Very good
Your rating
Your review