MAC - IP Scanner for Win7 2.0

MAC - IP Scanner for Win7 2.0

Developer's description
Published by SharewareBoss Software on 5 Jul 2011

"Cel mai bun MAC - IP Scanner pentru gestionarea reţelei."

MAC - IP Scanner pentru Win7 este lider mondial instrument pentru managementul reţelei şi de analiză de reţea. Acest instrument este proiectat pentru a celebra atât administratorilor de reţea în birou şi utilizatorii de LAN la domiciliu. MAC - IP Scanner pentru Win7 păstrează reţelele de sub control de securitate.MAC - IP Scanner pentru Win7 oferă scanner IP şi MAC scaner pentru a vă ajuta să obţineţi detaliile de conectare liber. Acesta oferă, de asemenea, un instrument de ping pentru testarea de acces la reţea. IP sau MAC scanate pot fi analizate prin MAC - IP Scanner pentru Win7, pentru a urmări utilizatorii ilegale. Funcţii de control de la distanţă vă permit să vă treziţi, de oprire şi trimite mesaje de la un alt calculator pe LAN. Built-in expeditor de e-mail trimite e-mail pentru a vă conecta automat.Obţineţi o vizualizare rapidă a MAC - IP Scanner pentru Win7:* Scanare IPRapid şi precis de scanare IP LAN de ARP sau UDP.* Scanare MACAfişează toate MAC legate de calculatoare.* Ping încercareTestaţi accesul IP selectate în înregistrările de baze de date.* Control de la distanţăPermite sa se trezeasca, de oprire şi trimite mesaje de la un alt calculator pe LAN.* E-mail Log trimit MetodaBuilt-in expeditor de e-mail permite să trimiteţi e-mail pentru a vă conecta automat.* Rapid, este foarte rapid!Scanerului multithreading lasa procesul de scanare este de mai mult de trei ori mai rapid decât concurenţii noştri.* Informatii ecranPe lângă IP şi MAC de conţinut, puteţi vedea, de asemenea, un grup de lucru gazdă, chiar şi numele de carduri adaptoare.* Analiza adresele scanateInteligent analiza rezultatele de scanare pentru a urmări de acces ilegale la reţea, inclusiv clienţi DHCP.* De date de backup şi restaurareActivarea de backup şi restaurare a rezultatelor de scanare, de sprijin şi de lilieci. Xls (ARP).* Gestiona cu uşurinţă funcţiile de puterniceChiar si ghidul de juniori pot ocupa funcţii de conducere.

Requirements: 256RAM, CPU1.0 or Plus

What's new in this version: 1.Add remote control functions;2.Scanning speed up to 3 times than other IP scanners;3.Add log email sender;4.Add message function;5.Display names of adapter card;6.Support .bat files;7.Optimized interface;8.Enhance the database management.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MAC - IP Scanner for Win7 on 14 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MAC - IP Scanner for Win7 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review