Vectir WiFi and Bluetooth Remote Control 4.0.0.0

Vectir WiFi and Bluetooth Remote Control 4.0.0.0

Developer's description
Published by Incendo Technology on 16 Apr 2016
 • Size

  42.08 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Android, BlackBerry, iPhone, iPod, Java, Windows,
 • Price

  $4.95 Buy full version
 • Updated

  16 Apr 2016
 • Downloads

  2,902 (1 last week)

"Software-ul de control de la distanță PC-ul."

Vectir este o aplicație de control de la distanță PC-ul care vă permite să controlați aplicații, cum ar fi Winamp, iTunes, Windows Media Player și PowerPoint, cu un Bluetooth sau WiFi activat telefonul mobil sau infraroșu (IR) control de la distanță. Alte caracteristici includ desktop la distanță, de control indicatorul mouse-ul, tastatura de control, volumul de master regla și închidere de la distanță PC-ul. Vectir funcționează cu Bluetooth activat telefoane mobile sau dispozitive USB infraroșu receptor / transmițător, cum ar fi USBUIRT.

Cu suport pentru o gamă largă de dispozitive și aplicații, Vectir este o casa ideala și soluție de afaceri. Folosiți telefonul mobil pentru a controla prezentări PowerPoint la locul de muncă și apoi controlați Media Player atunci când ajungi acasă.

Începe controlul PC-ul imediat, cu sprijinul de pre-încărcate pentru Windows Media Player, iTunes, Winamp, PowerPoint, mouse-ul și volumul. Vectir, de asemenea, face mai ușor să se adapteze comportamentul existente adaptate la cerințele dumneavoastră personale. Schimba dimensiuni si culori de font, se adaugă comenzi noi și alege care cheile de control de pe telefonul dvs. caracteristicile selectate. Cu ajutorul comenzile de la tastatură, puteți adăuga suport de bază de control de la distanță pentru aproape orice aplicație care rulează pe PC-ul dvs.!

Suport Remote Desktop este, de asemenea, furnizate de către Vectir. Această caracteristică vă permite să vizualizați și să controlați desktop-ul tau de calculatoare de la un telefon mobil de la distanță. Utilizați telefoane tastele de navigare pentru a vă deplasa în jurul desktop, zoom in si out și de a controla mouse-ul.

Requirements: 1GHz CPU, 256MB RAM, .net Framework 4.0, Windows XP (SP3), Vista, 7 or 8

What's new in this version: iOS support added, Polish translation added, remote desktop updates

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Vectir WiFi and Bluetooth Remote Control on 16 Apr 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Vectir WiFi and Bluetooth Remote Control Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (7 votes)
Good
Your rating
Your review