BullGuard Internet Security 2020 20.0.378.1

BullGuard Internet Security 2020 20.0.378.1

Developer's description
Published by BullGuard on 14 May 2020
 • Size

  1.07 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.97
 • Updated

  14 May 2020
 • Downloads

  2,279 (4 last week)

"Securizează PC-ul."

Cu BullGuard vă puteţi proteja PC-ul de hackeri şi a viruşilor. Cu firewall complet, protecţia antivirus şi de rezervă, BullGuard asigură PC-ul de ameninţările web. BullGuard caracteristici complete de e-mail de protecţie, indiferent de ceea ce e-mail-client de a utiliza.

Baza de date antivirus este menţinut şi actualizat în jurul ceasului. Motoare de scanare puternice asigura detectia si indepartarea tuturor celor mai noi viruşi. De asemenea, toate aplicatiile peer-to-peer, cum ar fi Kazaa, si ICQ.

Anti-virus: centrala de orice cerere de grave de securitate pentru PC, aplicarea anti-virus ecranele dvs. de e-mail-uri, şi scanează hard disk pentru viruşi şi malware. BullGuard Anti-Virus combină cea mai mare frecvenţă de actualizare, în afaceri cu un nu-prostii interfaţă utilizator.

Complete de securitate anti-virus - controalele BullGuard pentru virusi de fiecare dată când încercaţi să accesaţi un fişier. Am bloca orice fişier infectat înainte de a face nici un rau. BullGuard filtreaza toate căile posibile de virus de acces:

- Descărcări Internet
- Fişierele locale de pe computer
- Dischete
- E-mail ataşamente
- Unităţi de reţea
- CD-ROM-uri
- Servicii on-line
- ZIP drive
- Bandă de backup
- Peer-2-Peer

E-mail de protecţie - asigură BullGuard Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Eudora, Bat şi toate celelalte de e-mail clientilor care folosesc protocolul POP3 sau IMAP pentru aducere mail. Toate infectate e-mail-uri sunt blocate, indiferent de clientul de e-mail folosit.

Nostru de anti-virus bază de date este menţinut şi actualizat în jurul ceasului. Nostru de virus-Lab este în mod constant printre primele de pe piata de securitate pentru a proteja utilizatorii noştri de atacurile virusilor noi si pentru a oferi instrumente gratuite pentru a neutraliza prejudiciile potenţiale ale acestora.

Motoare de scanare puternice, alimentate de premiat BitDefender şi certificate de ICSA Labs, Statele Unite ale Americii, asigura detectarea tuturor viruşilor cunoscuţi.

Messenger şi Protecţie P2P - Toate aplicaţiile de tip peer-to-Peer, cum ar fi MSN, ICQ, Yahoo Messenger şi Kazaa sunt protejate.

Arhiva de scanare - Apache este capabil de a scana în interiorul toate formatele populare, cum ar fi arhiva zip şi rar...

Detectează viruşii necunoscuţi - folosind un sofisticat sistem de recunoaştere de model, BullGuard detectează şi vă avertizează despre viruşi necunoscuţi.

BullGuard creează rapoarte detaliate de scanare, care sunt uşor de citit şi de înţeles. În cazul în care computerul dvs. a fost deja infectat cu un virus, BullGuard vă va ghida prin procesul de eliminare a acesteia.

Firewall - Fiind capabil de a controla informaţiile lăsând PC-ul este foarte important. Anumite lucruri, cum ar fi informaţiile cărţii de credit şi informaţii cu caracter personal, nu ar trebui să fie împărtăşite fără voie. Cu Firewall BullGuard puteti ocupa de conexiunea la Internet.

Online Backup - Siguranţă şi confort combinat. Copierea de rezervă a fişierelor importante nu a fost niciodată mai uşoară. Nu numai că puteţi personaliza dimensiunea unităţii de rezervă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră - o dată încărcat, puteţi accesa aceste fişiere de la orice calculator conectat la Internet oriunde în lume!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested BullGuard Internet Security on 14 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
BullGuard Internet Security Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (8 votes)
Excellent
Your rating
Your review