East-Tec DisposeSecure 5.0

East-Tec DisposeSecure 5.0

Developer's description
Published by East-Tec on 15 Oct 2012

"Nu da date sensibile cu PC-ul."

Nu da informații sensibile, secrete comerciale prețioase ale companiei, planuri de afaceri, fișiere personale și scrisori, sau urme de Internet sau activitate grup de știri cu vechile computere pe care tu sau compania ta revinde, doneaza, reasignează la diferite departamente sau retrage de la operație. Ștergerea tuturor fișierelor sau chiar formatarea hard disk-ul nu este suficient pentru a opri oamenii pentru a restabili informații utilizând programe de recuperare de bază. East-Tec DisposeSecure elimină însă toate urmele de datele de pe hard disk-ul calculatorului, prin suprascrierea și distrugerea dincolo de recuperare fiecare sector și bit de informație. Datele sunt eliminate în conformitate cu standardele guvernamentale și industrie sau nivelurile de securitate personalizate de utilizator. East-Tec DisposeSecure 5 poate fi operat fie de la o mass-media de boot (stick USB, dischetă, CD, DVD) a steriliza orice unitate sau partiție de pe calculator, sau prin intermediul rețelei de a steriliza un număr mare de calculatoare, centralizarea gater igienizare ( rapoarte) de pe server și mai mult. Calculatoarele pot fi igienizate, indiferent de sistemul de fișiere sau sistemul de operare. În cea mai recentă versiune, puteți șterge, de asemenea, hard disk-uri non-sistem extern direct din Windows, fără a porni de la un alt dispozitiv. Fie că doriți pentru a preveni furtul de identitate, pentru a proteja intimitatea dumneavoastră sau concurenții opri de la furtul de informații sensibile, East-Tec DisposeSecure oferă soluția.

Requirements: 286 or higher processor; 550 KB RAM; USB stick, floppy disk or CD/DVD drive

What's new in this version: Create and use bootable USB sticks to wipe hard drives; wipe external hard drives directly from Windows

  • Size

    9.60 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Linux, MS-DOS, Unix, Windows
  • Price

    $29.95 Buy full version
  • Updated

    15 Oct 2012
  • Downloads

    653 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested East-Tec DisposeSecure on 15 Oct 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avira:

    Clean
  • Bitdefender:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
East-Tec DisposeSecure Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review