east-tec Eraser 12.9.5

east-tec Eraser 12.9.5

Developer's description
Published by East-Tec on 5 Apr 2017
  • Size

    19.40 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $29.95 Buy full version
  • Updated

    5 Apr 2017
  • Downloads

    2,081 (1 last week)

"Proteja confidențialitatea, acoperi urmele"

Protejați-vă datele sensibile și a vieții private, precum și în siguranță șterge toate dovezile de activitate pe Internet și PC. Du-te dincolo de orice sistem de optimizare sau instrument de curățare, pentru a îmbunătăți performanța PC-ul, și păstrați-l curat și sigur! est-tec a fost îmbunătățită Eraser în mod continuu de la lansarea sa în 1998, și depășește standardele guvernamentale și industrie pentru ștergerea permanentă a informațiilor digitale.

est-tec Eraser orice urmă îndepărtează cu ușurință de date sensibile de pe PC: Internet istorie, pagini web, imagini, cookie-uri nedorite, chat-uri, conversații, fișierele șterse, documente confidențiale, e-mail-uri, memorii flash USB sau carduri. Curata departe dovezi din cele mai recente versiuni ale celor mai populare browsere de Internet (Google Chrome, Microsoft Edge & Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, și multe altele) și peste 350 de programe populare (Microsoft Office, Dropbox, Flash Player, Skype, Adobe Photoshop, Windows Media player, aplicația Facebook, precum și multe alte aplicații audio, chat, divertisment, internet, birou, productivitate și de securitate).

est-tec Eraser dispune de o interfață modernă și intuitivă cu monitorizare activă 24/7 de risc și de notificare tăviță cu riscuri pentru viața privată, un programator de sarcină îmbunătățit pentru curățare și oprire automată, cheie / anti-panică Boss pentru a proteja confidențialitatea în situații de urgență, sprijin pentru de confidențialitate personalizate are nevoie, metode de ștergere definite de utilizator, built-in caracteristici de securitate care vă împiedică eliminarea accidental fișiere sau foldere critice, protecție cu parolă, suport avansat pentru linia de comandă, și multe altele.

Requirements: 300 MHz Processor; 256 MB RAM; 50 MB Hard Disk

What's new in this version: Updated cleaning of activity traces for: Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Epic Privacy Browser, Any Video Converter 6, Photoshop Elements 15, Adobe Flash Player, Team Viewer 12, Dropbox, VLC Media Player, Malwarebytes Anti-Malware, Kaspersky Internet Security 2017.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested east-tec Eraser on 6 Apr 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
east-tec Eraser Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (21 votes)
Good
Your rating
Your review