Eset Smart Security 12.2.23.0

Eset Smart Security 12.2.23.0

Developer's description
Published by ESET, LLC and ESET, spol. s.r.o on 19 Jul 2019

"Soluţie în domeniul protecţiei calculator."

ESET Smart Security a fost conceput pentru a fi soluţia completă în domeniul protecţiei împotriva infiltraţiilor de calculator şi a atacurilor. ESET Smart Security oferă mai mult decât o sumă a părţilor sale, este sinergie care contează cel mai mult. În cazul în care toate componentele sunt folosite simultan, eficacitatea întregului program se înmulţeşte. ESET Smart Security unifică toate funcţiile sale pentru a crea o soluţie de securitate complexe.

ESET Smart Security se bazează pe trei piloni de bază:

ESET NOD32 Antivirus + Antispyware
 · Această componentă este, de fapt, o versiune îmbunătăţită a motorului de scanare premiat al NOD32 Antivirus v2.7. În ceea ce priveşte viteza de scanare program fără precedent, următoarele îmbunătăţiri au fost făcute:
 · Îmbunătăţirea sistemului de curăţare şi ştergerea infiltrări. Sistemul antivirus curăţă şi şterge acum şi infiltrări şterge cu nu este nevoie de interacţiune cu utilizatorul.
 · Computer de scanare pot fi rulate în fundal, în scopul de a utiliza doar o parte din resursele sistemului. Astfel, scanare nu va afecta performanţele computerului dumneavoastră şi vă va fi capabil să lucreze la el, ca de obicei.
 · de protectie rezident acceptă scanarea arhivei.
 · Actualizare de optimizare, mai mic pachet de mărimea de actualizare decât în ​​versiunea 2.7, mai mult de management eficient şi o protecţie a fişierelor de actualizare împotriva deteriorărilor.
 · de protecţie pentru utilizatorii de e-mail Outlook Express.

ESET Personal Firewall
 · Firewall monitorizează tot traficul dintre un computer protejat şi alte computere din reţeaua locală şi pe Internet. De protecţie de înaltă calitate este asigurată de următoarele funcţii:
 · Scanarea de aplicare a protocoalelor HTTP şi POP3 (utilizat pentru navigarea pe Internet şi pentru preluarea de e-mail de pe serverele) pentru infiltrări.
 · Verificarea scăzut nivel de reţea de comunicare, care ajută la evitarea multe din diferite atacuri de la distanţă.
 · abilitatea de a recunoaşte caracterul de conexiuni de reţea stabilite prin diferite tipuri de infiltrări şi capacitatea de a rezilia în mod automat le.
 · Filtrarea de comunicare de intrare şi de ieşire pe baza regulilor definite de utilizator.
 · schimbari de monitorizare în fişierele executabile.
 · interactivă şi modul automat. Fosta vă permite să creaţi propriile reguli de filtrare, acesta din urmă filtreaza toate de comunicare în mod automat.

ESET Anti Spam
 · ESET Anti Spam serveşte pentru a filtra e-mail nesolicitate, care face munca ta de e-mail, cu mult mai eficiente. Principalele caracteristici ale ESET Anti Spam sunt:
 · Suport pentru formatul de e-mail RCF
 · Suporta mai multe tehnici de scanare, inclusiv combinatie de filtrul Bayesian, semnături de viruşi şi normele definite de utilizator.
 · sprijină crearea de Lista neagră şi albă.
 · Integrarea cu mesagerie Microsoft Outlook şi clientul de colaborare.
 · Abilitatea de a controla mai multe mesaje simultan.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Eset Smart Security on 19 Jul 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Eset Smart Security Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (40 votes)
Very good
Your rating
Your review