FortiClient 6.4

FortiClient 6.4

Developer's description
Published by Fortinet Technologies Inc on 19 May 2020
 • Size

  1.92 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  10,903 (106 last week)

"suita de securitate cuprinzătoare, proiectat pentru PC"

software-ul de securitate punct final Managementul FortiClient este un all-in-o soluție de securitate care se extinde cuprinzătoare puterea de Unified Threat Management Fortinet la puncte terminale de pe rețea. Desktop-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri, FortiClient permite fiecare dispozitiv - local sau la distanță, fixă ​​sau mobilă - pentru a se integra cu FortiGate ta. Fără taxe de licență pe scaun, FortiClient ia dureri de cap din gestionarea mai multor obiective, astfel încât utilizatorii și oaspeții dvs. pot lucra eficient oriunde in orice moment, fără a compromite securitatea.

Platforma de protecție multiplă pentru o lume BYOD - FortiClient suportă calculatoare și iOS OS X și Windows și dispozitive mobile Android, și integrează, de asemenea, birourile de acasă, lucrătorii mobili și partenerii care vizitează.
protecție la prețuri accesibile, caracteristici puternice - Clientul este un download gratuit care ruleaza pe fiecare dispozitiv punct final, oferind tuneluri simple și sigure de acces la distanță, de protecție anti-virus, filtrare web, autentificare cu doi factori, un firewall aplicație și mai mult.
Mai multe informații, mai mult control - FortiClient vă permite să gestionați securitatea mai multor dispozitive de punct final din interfața FortiGate. Gestionați setările, împinge noi politici și de a urmări și de jurnal activități.
Industrie lider de securitate la fiecare punct final - Cu premiat FortiClient, fiecare dispozitiv punct final este complet protejat cu industryâ ???? e cel mai rapid răspuns împotriva amenințărilor emergente și susținerea centrului de cercetare amenințare și răspunsul FortiGuard.
Protecție standalone ca opțiune - gratuit client de download poate rula într-un mod neînregistrată, oferind o soluție completă pentru dispozitive care ARÉNA ???? t asociate cu o rețea securizată FortiGate.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FortiClient on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FortiClient Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (11 votes)
Excellent
Your rating
Your review