Lastbit MD5 Password Recovery 4.0.1135

Lastbit MD5 Password Recovery 4.0.1135

Developer's description
Published by LastBit Software on 3 Aug 2010

"A recupera parola daca stii hash MD5 a acestuia."

Parola MD5 este un instrument de recuperare a parolei pentru profesionişti de securitate, care pot fi folosite pentru a recupera o parolă dacă hash MD5 a acestuia este cunoscut. Parola MD5 echipata cu un motor rapid, de recuperare extrem de optimizat, care poate recupera mai multe hash-uri la o dată: până la 32.000 hash-uri în versiunea Pro. Numărul de hash a fi recuperate în acelaşi timp nu are impact asupra performanţei semnificativ. Motorul de recuperare este complet configurabil, astfel încât să puteţi ajusta opţiunile de recuperare după cum este necesar. Deoarece nu există nici o cale de a inversa cunoscut algoritmul MD5, parola MD5 oferă o serie de instrumente pentru a recupera parola: recuperare parola accelerate GPU poate utiliza puterea de calcul a GPU-urilor moderne pentru a spori în mod semnificativ viteza de operare (în funcţie de GPU, viteza de se poate ridica de zeci de ori); inteligent Rainbow Mese de recuperare - o tehnica care permite recuperarea parole lungi şi complexe rapid prin utilizarea mese speciale precomputed (aşa-numitele tabele Rainbow); Cloud recuperare parola de servicii - capacitatea de a închiria putere de calcul suplimentar pentru a recupera mult timp şi parole complexe; Brute Force Attack, Dicţionar de atac, atac Dicţionar Hybrid, Attack Forţei de inteligent. MD5 Parola acceptă tehnologia de recuperare distribuită, care vă permite să utilizeze puterea de mai multe computere atunci când efectuează procesul de recuperare, reducând drastic timpul de recuperare. Parola MD5 are o caracteristică de bogat-interfata de utilizator care vă permite să utilizeze funcţionalitatea acestuia cu eficienţă maximă. De export şi de import facilitate poate fi utilizat pentru a exporta şi importa la hash-uri sau din fişierele text şi caracteristica Raportul este utilizat pentru a genera rapoarte de text, după procesul de recuperare este finalizat. Parola MD5 vine în două versiuni: Standard şi Pro. Versiunea standard poate procesa până la 10 hash-uri simultan şi versiunea Pro are o limită tehnică de 32.000. Există, de asemenea, o versiune demo gratuită, care poate recupera doar parole scurte (de până la 3 caractere).

Requirements: A standard Windows PC

What's new in this version: Recovery engine supports multi-core, multi-CPU, hyperthreading, SSE2 processor instructions to achieve the best possible performance. Program supports Smart Rainbow Table Recovery and Cloud Password Recovery Service, GPU accelerated password recovery.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Lastbit MD5 Password Recovery on 2 Apr 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Lastbit MD5 Password Recovery Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review