MacCleanse for Mac 12.5

MacCleanse for Mac 12.5

Developer's description
Published by Koingo Software on 19 Nov 2023
 • Size

  88.54 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $29.95
 • Updated

  19 Nov 2023
 • Downloads

  837 (7 last week)

"Se purifică și recupera spațiu pe hard disk."

MacCleanse este o aplicație puternic orientată spre purificarea sistemului și recuperarea spațiu pe hard disk. În doar câteva secunde, se poate efectua mai mult de cincizeci de sarcini care ar putea lua ore pentru a efectua manual. În condiții de siguranță aplicații dezinstalare, subțire universal binare, șterge fișiere de limbă neutilizate, șterge cache, busteni goale, cookie-uri consecutive, șterge istoricul web, localizați fișierele neutilizate și vechi și mai mult. MacCleanse nu va fi dor de un lucru și-ar putea revendica sute de megabytes, dacă nu gigabytes, de depozitare.

MacCleanse poate șterge fișiere cu US Department of Defense securitatea la nivel. Acesta va oferi, de asemenea, informații detaliate cu privire la fiecare element se curăță pentru înregistrările dumneavoastră. MacCleanse oferă o listă detaliată a tuturor elementelor pe care intenționează să îndepărteze înainte de finalizarea operației, ceea ce permite să selectați ce face și nu se îndepărtează. Puteți crea chiar și o listă prestabilită de articole pentru a șterge și setați-o la un program de curățenie săptămânal astfel încât nu va trebui chiar să se gândească la asta.

Este o soluție ideală atunci când fac cumpărături pentru cadouri, curățarea sistemului, după altcineva a folosit-o, atunci când se pregătește să-și vândă computer, sau pur și simplu pentru recuperarea spațiu pe disc pierdut. Dar, cel mai important, asigura informațiile dumneavoastră personale este la indemana.

MacCleanse conține, de asemenea, caracteristici îmbunătățite pentru aplicații specifice, cum ar fi: Achiziționarea, Adium, AIM, aMSN, Azureus, Bit Torrent, Colocviul, Firefox 2 si 3, iCab, iChat, ICQ, Internet Explorer, Mozilla, MPlayer, MSN Messenger, Netscape, OmniWeb, Opera, Previzualizare, QuickTime, Safari, Skype, transmisie, Unison, Xtorrent, și Yahoo Messenger. Aceste caracteristici îmbunătățite vă permit să alegeți ce anume să elimine din aplicație. De exemplu, puteți alege să numai valori de auto-umplere din Safari sau istoria recentă descărcare în Xtorrent.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MacCleanse for Mac on 19 Nov 2023 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MacCleanse for Mac Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0.5/5 (2 votes)
Bad
Your rating
Your review