Privacy Protector 6.50

Privacy Protector 6.50

Developer's description
Published by zj-fountain.com on 1 Jan 2014

"Ștergerea fișierelor foarte sensibile."

Privacy Protector este o aplicație de securitate avansate concepute pentru a vă ajuta să elimine complet datele sensibile de pe computerul dumneavoastră și de a vă proteja calculatorul și Internet-ul a vieții private.

Computerul este spionaj pe tine acum! Se stochează toate dovezile în hard disk. Oricine care folosește calculatorul dvs. poate vedea în cazul în care ați fost pe Internet, ceea ce imagini și filme ați văzut, și chiar tot ce au făcut pe computer ar putea fi văzut de ceilalți. Windows built-in functii, nu te va proteja, de cele mai multe piese nu pot fi șterse cu ei.

Privacy Protector este conceput pentru a vă proteja de curățare toate datele nedorite istorie pe computer. Pur și simplu cu un singur click, Privacy Protector vă permite să ștergeți memoria cache, cookie-uri, istorie, dactilografiate URL-uri, memorie AutoComplete, și folderul Temp Window, istoria alerga, istorie, deschide / salva istorie, documente recente, etc căutare

Cu Protector de confidențialitate, puteți șterge cu ușurință cântecele de până la 300 de aplicatii populare, cum ar fi liste de redare a RealPlayer, listă de redare Windows Media Player, QuickTime, fișiere recente de Office, Acrobat Reader, ACDSee, WinRAR, WinZip, Bara de instrumente Google istoricul de căutare, Photoshop, etc

Protector de confidențialitate poate, de asemenea, vă permite să particularizați ceea ce fișier (e) și director (e) să fie șterse. Cu facilitate Ștergerea Secure de confidențialitate Protector, puteți șterge fișierele complet, care nu pot fi recuperate de către alții.

Privacy Protector sprijini, de asemenea browsere populare, cum ar fi Netscape / Mozilla Firefox, Opera, MSN Explorer, Google Chrome, Apple Safari si Maxthon Browser. Protector de confidențialitate implementează Departamentul Apararii al SUA 5220.22-M și ANS-urilor de compensare și de standard de dezinfectare, pentru a vă dă încredere că, o dată șterse cu Protector de confidențialitate, datele de fișiere este plecat pentru totdeauna și nu pot fi recuperate. Protector de confidențialitate vine cu o interfață atractivă și este ușor de utilizat.

Requirements: Windows ALL

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Privacy Protector on 1 Jan 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Privacy Protector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review