SHA-1 Password 1.0.292

SHA-1 Password 1.0.292

Developer's description
Published by LastBit Software on 20 Oct 2006
 • Size

  1.15 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $45
 • Updated

  20 Oct 2006
 • Downloads

  310 (1 last week)

"A recupera parola daca stii sa hash SHA-1."

SHA-1 Parola este un instrument de recuperare a parolei pentru profesionişti de securitate, care pot fi folosite pentru a recupera o parolă în cazul în care sa SHA-1 de distribuire este cunoscut. SHA-1 este un algoritm standard în industrie hash care este folosit în multe aplicaţii pentru a stoca parole. SHA-1 caracteristici Parola rapid, extrem de optimizat motorul de recuperare, care poate recupera mai multe hash-uri la o dată: până la 32.000 hash-uri în versiunea Pro. Numărul de hash a fi recuperate în acelaşi timp nu are impact asupra performanţei semnificativ. Motorul de recuperare este complet configurabil, astfel încât să puteţi ajusta opţiunile de recuperare după cum este necesar. Deoarece nu există nici o cale de a inversa cunoscut algoritmul SHA-1, SHA-1 Parola oferă o serie de instrumente pentru a recupera parola: Brute Force Attack, Dicţionar de atac, atac Dicţionar Hybrid, Attack Forţei de inteligent. SHA-1 Parola acceptă tehnologia de recuperare distribuit, care vă permite să utilizeze puterea de mai multe computere atunci când efectuează procesul de recuperare, reducând drastic timpul de recuperare. SHA-1 Parola are o caracteristică de bogat-interfaţă cu utilizatorul, care vă permite să utilizeze funcţionalitatea acestuia cu eficienţă maximă. De export şi de import facilitate poate fi utilizat pentru a exporta şi importa la hash-uri sau din fişierele text şi caracteristica Raportul este utilizat pentru a genera rapoarte de text, după procesul de recuperare este finalizat. SHA-1 Parola vine în două versiuni: Standard şi Pro. Versiunea standard poate procesa până la 10 hash-uri simultan şi versiunea Pro are o limită tehnică de 32.000. Există, de asemenea, o versiune demo gratuită, care poate recupera doar parole scurte (de până la 3 caractere).

Requirements: A standard Windows PC

What's new in this version: SHA-1 Password is a password recovery tool for security professionals, which can be used to recover a password if its SHA-1 hash is known.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SHA-1 Password on 27 Apr 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SHA-1 Password Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review