checksum 1.5

checksum 1.5

Developer's description
Published by corz.org on 6 Sep 2014
 • Size

  1.67 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Linux
 • Price

  $5 Buy full version
 • Updated

  6 Sep 2014
 • Downloads

  491 (2 last week)

"Din lume cel mai rapid app hash."

control este un ușor de utilizat, nu-prostii SHA1, MD5 & amp; BLAKE2 utilitate hash pentru Windows, capabil de a crea & amp; verificarea de control ale fișierelor și foldere, chiar unități întregi, cu doar una sau două clicuri. control este robust, extrem de rapid, intuitiv, și complet personalizabil; vine cu un instalator personalizabil, sau, alternativ, poate fi pur și simplu dezarhivat de 100% de operare portabil. Sau ambele.

Caracteristici: Adevărat point-and-click crearea de hash și datele de verificare, alegerea MD5, SHA1 sau BLAKE2 algoritmi de criptare, manipularea nume de fișier UNICODE, drum lung (32767 de caractere) suport, recursivitate efort (printr-un volum întreg, dacă doriți) , grupuri de fișiere definite de utilizator (de exemplu, hașiș doar fișiere de film), crearea automată de redare muzică (m3u sau pls), sincronizare automata de control, de context Explorer integrat (clic-dreapta) de operare, adevărat mix-și-meci MD5, SHA1 & amp; BLAKE2 de manipulare, eliminarea hash automat și actualizarea, extensie & amp (chiar în același fișier!); suport pentru fișiere de control invizibil, inteligent fișier de control de denumire cu jetoane dinamice, sprijină hashing volume, de control CPU, file & amp read-only; comparație dosar, Shutdown atunci când ați terminat, capabilități extinse de jurnalizare, cu manipularea jurnal inteligent și jurnal dinamic numirea în text simplu sau XHTML + CSS, log adăugați și auto log-rotație, drag & amp; drop de sprijin, moștenire fără efort și * nix de manipulare fișier MD5 / SHA1, optional * totul *, inclusiv un fișier checksum "root", hash-uri individuale sau foldere, hash-uri mari / mici, ieșire UTF-8 sau ASCII, progres dinamic stil ToolTip, alerte audio, UNIX sau Windows rudă sau căi absolute, ignora tipuri de fișiere, de exploatare "liniștit" (pentru Programatorii), și mult mai mult!

Dacă țineți apăsată tasta SHIFT când lansați control, te-o lovitură de opțiuni de dialog sale, în cazul în care vă puteți adapta setările, on-the-fly, pentru locuri de muncă speciale.

de control este folosit de unele dintre cele mai mari și cele mai critice organizații de pe planetă, pur și simplu pune - nimic nu se apropie. Încercați să-l.

Requirements: Unicode-capable Windows system (XP+)

What's new in this version: Too many changes to list. See: http://corz.org/public/machine/source/beta/windows/checksum/version.nfo

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested checksum on 23 Aug 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
checksum Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (9 votes)
Excellent
Your rating
Your review