Programe recomandate

Chronager 3.5 32x32 pixels icon Chronager 3.5
Internet Disk Cleaner 3.1 32x32 pixels icon Internet Disk Cleaner 3.1
east-tec Eraser 12.9.5 32x32 pixels icon east-tec Eraser 12.9.5
Vă oferă control complet asupra utilizării copilului dumneavoastră a calculatorului: atunci când el sau ea poate folosi pentru divertisment, și atunci când pentru a face temele.
Cu un simplu click, Disk Cleaner curata Internet în condiții de siguranță la toate piesele de internet, activitățile anterioare de calculator și performance.It PC îmbunătățită sprijină, de asemenea, modul de testare, manager de cookie-uri, curatarea programate, ștergerea sigure și șeful cheie.
Protejați-vă datele sensibile și a vieții private, precum și în siguranță șterge toate dovezile de activitate pe Internet și PC. Du-te dincolo de orice sistem de optimizare sau instrument de curățare, pentru a îmbunătăți performanța PC-ul, și păstrați-l curat și sigur! Continuu îmbunătățit din 1998.
Descarcă
Cumpără versiunea completă
Descarcă
Cumpără versiunea completă
Descarcă
Cumpără versiunea completă

Altele

Ordonează după:
Results: 1-1 of 1
Ardamax Keylogger 4.1 32x32 pixels icon Ardamax Keylogger 4.1
Ardamax Keylogger este un keylogger mic, ușor de utilizat, care surprinde activitatea utilizatorului și salvează-l la un logfile. Logfile poate fi privit ca un text sau o pagină web. Utilizați acest instrument pentru a afla ce se întâmplă pe computer
Shareware, Actualizat 21 July 2014
Notă Utilizatori
Descărcări
8,536
Ultima săptămână
1

1.53 MB
Cumpără
Results: 1-1 of 1