ChrisPC Anonymous Proxy Pro 8.15

ChrisPC Anonymous Proxy Pro 8.15

Developer's description
Published by Chris P.C. srl on 18 May 2020

"ChrisPC Anonymous Proxy Pro - proteja confidențialitatea"

ChrisPC Anonymous Proxy Pro este un instrument de confidențialitate pe care oricine ar trebui să utilizați pentru a proteja experiența lor on-line.

Modul Proxy Anonim va face actul de software ca un releu proxy folosind una dintre cele mai puternice rețele de proxy disponibile în lume. Acest tip de rețea constă în sute de servere proxy de pe glob care pot forma (pentru a vă menține anonim) un circuit de secvență temporară a mai multor servere proxy care au pachetele de date și le oferă înainte și înapoi de la și la destinația dorită ( de exemplu, site-ul pe care doriți să o accesați). Ai intimitate și protecția anonimatului la nivel TCP, adică la nivel de transport, care se aplică numai pentru conexiunile realizate prin următoarele browsere: Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari și Opera.

Pentru a face viata mai relaxat și mai plăcută atunci când se utilizează modul Proxy Anonim puteți activa premium noastră de confidențialitate și filtru Anunțurile Blocker, care va bloca script-uri de urmărire și anunțuri de la pagini de site-uri "pe care le naviga pe Internet.

De confidențialitate și publicitate filtru Blocker combinate cu puterea de a rețelei proxy anonim vă aflați în spatele vă oferă un nivel sporit de protecție a vieții private și anonimat în timp ce navigarea pe net.

Expat Internet Modul Navigare face vizionarea Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania, Canada, TV franceză și spaniolă, în direct sau la cerere, oriunde ai fi, ușor și accesibil, cu ajutorul TV, laptop sau PC. Nu aveți nevoie pentru a cumpara un serviciu VPN mai, doar instala și rula ChrisPC Proxy Anonim Pro.

Modul de navigare Expat Internet facilitează accesul în timp ce în străinătate la site-uri populare, cum ar fi Hulu.com, Netflix.com, BBC iPlayer, ITV Player. Mai mult, puteți viziona TV în direct, episoade complete și televiziune la cerere în timp ce în străinătate de la ABC episodul Full Player, CBS, vase, FX Networks, NBC video, RTE Player, Livestation, PlayTV.fr, CBS, Global TV, FOX la cerere, Eurosport Player, TF1, M6 Replay, Replay W9, RTE Player, RTVE, Wilmaa, TV.com și mai mult. Uita-te la programele TV preferate oriunde.

What's new in this version: Version 8.15 - Improved support for Windows 10. - Improved proxy engine with faster and safer connections using latest OpenSSL library. - Easily watch a video that is blocked. - Improved proxy connection for UK, France and USA. - Other fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ChrisPC Anonymous Proxy Pro on 18 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ChrisPC Anonymous Proxy Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review