ChrisPC Free Anonymous Proxy 8.15

ChrisPC Free Anonymous Proxy 8.15

Developer's description
Published by Chris P.C. srl on 18 May 2020
 • Size

  5.49 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  18 May 2020
 • Downloads

  2,360 (1 last week)

"ChrisPC gratuit Anonim Proxy - Bucurați-vă de intimitate"

ChrisPC gratuit Anonim Proxy este o aplicație software puternic, cu o interfata prietenoasa si ergonomic, care vă permite să navighezi anonim on-line și se bucură de vizionarea TV gratuit și televiziune la cerere atunci când trăiesc în străinătate, călătorii, de afaceri sau de vacanță. Utilizatorii de acasă în căutarea pentru o mai mare securitate și confidențialitate, pot folosi ChrisPC gratuit Anonim Proxy pentru a asigura intimitatea de navigare pe internet lor. Vă permite să urmăriți programe TV în direct și gratuit de televiziune la cerere și radio în timp ce în străinătate de la Hulu.com, ABC Full Episode Player, BBC iPlayer, ITV Player, CBS Episoade completa, vase online, FX Networks, NBC video, RTE Player, STV Jucator , Livestation, balansoar, PlayTV.fr, Rai TV Italia, CBS, CBC Television, Global TV, FOX la cerere, British Eurosport Player, TF1, M6, Setanta Sports Canada, View TV, Zattoo, Wilmaa, TV.com și mai mult. ChrisPC gratuit Anonim Proxy este un software freeware care vă ajută să navighezi anonim on-line, ceea ce înseamnă este absolut gratuit, nici o taxă de utilizare non-comercial. Bucurați-vă de înaltă calitate live streaming de televiziune oriunde te-ai afla în lume. Nu aveți nevoie pentru a cumpara un serviciu VPN mai, doar instala și rula ChrisPC gratuit Anonim Proxy. Condiții de viață în străinătate, călătorii, de afaceri sau de vacanță? Nu vreau sa pierd pe emisiunea TV preferata? ChrisPC gratuit Anonim Proxy face vizionarea Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Germania, Canada, franceză, italiană și spaniolă TV, în direct sau la cerere, oriunde ai fi, ușor și accesibil, cu ajutorul TV, laptop sau PC. Începe vizionarea iPlayer în străinătate, ITV player în străinătate și mult mai multe canale de azi. Uita-te la programele TV preferate oriunde.

What's new in this version: Version 8.15 - Improved proxy engine with faster and safer connections using latest OpenSSL library. - Easily watch a video that is blocked. - Improved proxy connection for UK, France and USA. - Other fixes and improvements.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested ChrisPC Free Anonymous Proxy on 18 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
ChrisPC Free Anonymous Proxy Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (1 votes)
Very good
Your rating
Your review