Dekart Logon for Citrix ICA Client 2.02

Dekart Logon for Citrix ICA Client 2.02

Developer's description
Published by Dekart on 19 Jul 2018
 • Size

  1.74 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39 Buy full version
 • Updated

  19 Jul 2018
 • Downloads

  406 (2 last week)

"Intra rapid, comod și sigur la Citrix"

Opriți login memorare, parole, servere Citrix și introducerea manuală a acestora; stoca toate conexiunile Citrix pe o unitate flash USB, smart card, sau token-ul; bucura de acces automat - introduce pur și simplu unitatea USB și să treacă de identificare convenabil. Adăugați puterea de autentificare multi-factor pentru conectare la Citrix MetaFrame Presentation Server sesiuni, și a elimina riscurile de parole au fost pierdute, uitate sau furate.

Utilizatorii pur și simplu inserați un card inteligent (sau conectați un flash USB la computer) și, opțional, puneți un deget pe un scaner biometric pentru a obține acces la serverul de Citrix. Un dispozitiv hardware, în funcție de volumul de memorie, poate stoca mai multe conexiuni diferite folosind diferite nume de utilizator și servere. Acreditările de utilizator pot fi stocate în siguranță nu numai pe carduri smart sau token-uri USB, dar, de asemenea, pe stick-uri USB sau alte medii amovibile (FDD, CD, CD / R, CD / RW, MO, MD, ZIP-discuri, Pocket PC-uri, toate tipurile de carduri de memorie flash) conservarea aceeași funcționalitate.

Caracteristici:

 - Nici o problemă parola: nevoia să-și amintească detalii de conectare și parolele este eliminat.
 - Procedura simplificată conexiune: Odată configurat pentru a începe conectarea specifice pe eveniment inserare KSD, conexiunea devine complet automat si rapid.
 - Varietatea Hardware: abilitatea de a alege dintr-o listă mare de dispozitive suportate, de la cărți și jetoane la obișnuite drive-uri flash USB inteligente furnizor diferit ", permite alegerea aparatului, care ar satisface cel mai bine nevoile utilizatorului
 - Mobilitate: capacitatea de a stoca mai multe conexiuni pe același dispozitiv permite utilizatorilor să se bucure de mobilitate mai mare deja oferite de Citrix.
 - Stație de lucru Secure: Logon Dekart pentru Citrix ICA Client poate fi configurat pentru a bloca fie stație de lucru (deconectare) sau să vă deconectați de la serverul Citrix la îndepărtare a cardului, simbol hardware sau USB;
 - Autentificare multi-factor: utilizatorii pot fi pozitiv identificate pentru accesul la resurse Citrix bazate printr-o gamă largă de acreditare de identitate digitale și dispozitive biometrice.

Requirements: 133 MHz Pentium-compatible CPU; 10 MB of free hard disk space; 32 MB of memory

What's new in this version: allows to copy Logon for Citrix ICA Client software to a flash-drive to increase user's mobility,supports multilicence scheme to install and use the software in corporate networks,implemented code authentication to increase software integrity

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Dekart Logon for Citrix ICA Client on 19 Jul 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Dekart Logon for Citrix ICA Client Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review