GiliSoft USB Lock 8.5.20

GiliSoft USB Lock 8.5.20

Developer's description
Published by GiliSoft International LLC. on 9 May 2020

"Blocați portul USB pentru a preveni pierderile de date"

Blocați unitățile USB / SD

Dezactivați citirea de pe discurile USB / SD sau dezactivați scrierea pe discuri USB / SD. Nu permite niciun tip de unitate USB / SD să acceseze computerul decât dacă îl autorizați sau dacă a fost în aparate de încredere Lista albă.

Blocare CD, blocare suporturi media și discuri Blu-ray

Dezactivați citirea de pe discuri DVD / CD sau faceți scrierea DVD / CD numai pentru citire. Această aplicație blochează, de asemenea, orice disc care utilizează hub-ul discului, bay, combo sau unitatea CD / DVD și alocă o literă de unitate.
Dispozitive de încredere listă albă

Puteți crea o listă albă pentru a permite ca unitățile de pen-uri USB "aprobate". Apoi va bloca toate unitățile USB, cu excepția celor din lista albă.

Rapoarte și jurnale

Blocarea USB oferă rapoarte și jurnale complete: (1) Activitate USB - Monitorizați toate operațiile fișierelor (cum ar fi crearea fișierelor șterse) pe toate discurile USB conectate la computer. (2) Respingeți și permiteți accesul la istoricul accesului. (3) Lista albă a activității.

Blocarea site-ului

Blocați accesarea unor site-uri web. Acest utilitar vă permite să blocați afișarea site-urilor nedorite în Internet Explorer. Dacă un site web este blocat, utilizatorul este redirecționat către o pagină necompletată sau către o "pagină blocată", iar conținutul paginii inițiale nu este încărcat pe PC.

Blocarea dispozitivelor

Programul poate fi folosit pentru a restricționa accesul la citire sau scriere pe dispozitive media amovibile, cum ar fi CD, DVD, floppy, cititoare de carduri SD, unități flash și USB. De asemenea, poate fi utilizat pentru a dezactiva iPhone, telefon Android, imprimanta, modem, porturi lpt com, infraroșu, albastru-dinte, 1394 porturi.

Protecție copie

Programul folosește un nivel avansat de tehnologie de prevenire a scurgerilor de date care nu permite dublarea fișierelor importante și a materialelor de autor asupra oricărei unități USB sau a altor astfel de dispozitive de stocare fără permisiunea dvs.

Prevenirea scurgerilor de date

Împiedică transmiterea datelor dvs. către dispozitivele USB și alte dispozitive de stocare, permițându-vă să controlați ce dispozitiv poate accesa computerul, blocând în același timp toate celelalte dispozitive neautorizate care nu vă aparțin.

What's new in this version: Support write-only

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GiliSoft USB Lock on 9 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GiliSoft USB Lock Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (6 votes)
Excellent
Your rating
Your review