GiliSoft USB Lock 10.1.6

GiliSoft USB Lock 10.1.6

Developer's description
Published by GiliSoft International LLC. on 13 Oct 2021

"Blocați portul USB pentru a preveni pierderile de date"

Blocați unitățile USB / SD

Dezactivați citirea de pe discurile USB / SD sau dezactivați scrierea pe discuri USB / SD. Nu permite niciun tip de unitate USB / SD să acceseze computerul decât dacă îl autorizați sau dacă a fost în aparate de încredere Lista albă.

Blocare CD, blocare suporturi media și discuri Blu-ray

Dezactivați citirea de pe discuri DVD / CD sau faceți scrierea DVD / CD numai pentru citire. Această aplicație blochează, de asemenea, orice disc care utilizează hub-ul discului, bay, combo sau unitatea CD / DVD și alocă o literă de unitate.
Dispozitive de încredere listă albă

Puteți crea o listă albă pentru a permite ca unitățile de pen-uri USB "aprobate". Apoi va bloca toate unitățile USB, cu excepția celor din lista albă.

Rapoarte și jurnale

Blocarea USB oferă rapoarte și jurnale complete: (1) Activitate USB - Monitorizați toate operațiile fișierelor (cum ar fi crearea fișierelor șterse) pe toate discurile USB conectate la computer. (2) Respingeți și permiteți accesul la istoricul accesului. (3) Lista albă a activității.

Blocarea site-ului

Blocați accesarea unor site-uri web. Acest utilitar vă permite să blocați afișarea site-urilor nedorite în Internet Explorer. Dacă un site web este blocat, utilizatorul este redirecționat către o pagină necompletată sau către o "pagină blocată", iar conținutul paginii inițiale nu este încărcat pe PC.

Blocarea dispozitivelor

Programul poate fi folosit pentru a restricționa accesul la citire sau scriere pe dispozitive media amovibile, cum ar fi CD, DVD, floppy, cititoare de carduri SD, unități flash și USB. De asemenea, poate fi utilizat pentru a dezactiva iPhone, telefon Android, imprimanta, modem, porturi lpt com, infraroșu, albastru-dinte, 1394 porturi.

Protecție copie

Programul folosește un nivel avansat de tehnologie de prevenire a scurgerilor de date care nu permite dublarea fișierelor importante și a materialelor de autor asupra oricărei unități USB sau a altor astfel de dispozitive de stocare fără permisiunea dvs.

Prevenirea scurgerilor de date

Împiedică transmiterea datelor dvs. către dispozitivele USB și alte dispozitive de stocare, permițându-vă să controlați ce dispozitiv poate accesa computerul, blocând în același timp toate celelalte dispozitive neautorizate care nu vă aparțin.

What's new in this version: Support computer forensics mode

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GiliSoft USB Lock on 13 Oct 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GiliSoft USB Lock Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (6 votes)
Excellent
Your rating
Your review