Time Boss 3.14.000

Time Boss 3.14.000

Developer's description
Published by NiceKit Software on 2 Nov 2017

"Timp Boss software de control parental."

Software-ul universal de control parental care desfășoară o gamă de funcții de la stabilirea unor limite de timp pentru a lucra pe PC-ul pentru colectarea de statistici de utilizare, afișarea timpului rămas și gestionarea listelor de programe și site-uri interzise și permise. Cu timpul Boss, puteți fi sigur că copiii dumneavoastră nu petrec prea mult timp cu jocurile, și angajații dumneavoastră Arena ???? t ocupat cu activități, care nu sunt legate de activitatea lor.

Utility are setări flexibile și o interfață clară, ușor de utilizat, cu un suport multilingv care fac utilizarea timpului Boss-a dreptul simplu, chiar și pentru începători. Acesta wonâ ???? t luați mai mult de cinci minute pentru a ajunge să cunoască programul și configura profilele pentru toți utilizatorii.

Există peste zece programe de control parental. Ceea ce face versiuni ale timpului Boss o bucată de cea mai bună veste pentru cei, care se ocupă de administrarea de calculator, fie la domiciliu sau la birou?
   1 Timp Boss utilizează numai sistemul de netrecut oficial de built-in capabilități de protecție, fără a crea module spyware sau discuri gunoaiele și registru. Asta e motivul pentru care nu reduce viteza de lucru a altor programe.
   3 Timp Boss oferă o cea mai largă gamă de funcții utile ajustate cu setări flexibile.
   4 Timp Boss funcționează stabil și prietenos cu toate programele, inclusiv antivirus și antispyware.
   5 Timpul Boss este complet crackproof, utilizatorii subordonate nu pot modifica setările TimeBoss sau dezinstala programul, chiar în safemode. Aceasta se poate face numai de protejat prin parolă Ora Boss panou de administrare.
   7 Puteți utiliza o înregistrare pe trei PC-uri din rețeaua de domiciliu locale! plată unică, cu costuri ascunse sau taxe ANUALE

______________________________________
Versiunea Network Time Boss PRO este, de asemenea, cu marfa pe nicekit.com
Cu PRO puteți administra utilizarea de orice computer de orice utilizator într-o rețea locală de la un calculator la distanță.

What's new in this version: Improved the system time zone protection, added the new diagram of day

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Time Boss on 2 Nov 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
Time Boss Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review