WinLock 8.12

Developer's description
Published by Crystal Office Systems on 10 Jan 2019

"soluție de securitate cuprinzătoare."

WinLock este un software cuprinzător de securitate pentru calculatoare personale sau accesibile publicului, care rulează toate versiunile de Windows de la 2000 la Windows 10. Este un program care asigură că numai persoanele autorizate pot avea acces la informații sensibile de pe computer.
Acest instrument de securitate vă permite să restricționeze utilizatorilor să acceseze resurse de sistem importante cum ar fi Panoul de control, desktop și registru de sistem, dezactivați hotkeys Windows (cum ar fi Alt-Ctrl-Del, Alt-Tab, Ctrl-Esc, etc.), mouse-ul bloc , ascunde butonul Start și bara de activități.
Cu WinLock puteți controla cât timp alte persoane pot utiliza calculatorul. Se ruleaza din tava de sistem și necesită o parolă pentru a avea acces la setările disponibile.
Se încarcă automat cu Windows și vă permite să adăugați un mesaj de pornire opțional, furnizează o notificare audio, și setați limita de timp. Odată ce se ajunge la această limită, Windows-ul este închis pe scurt în jos. Puteți comuta cronometrul pornit și oprit din tavă.
Sistemul de control parental vă permite să activați filtre care permit accesul la site-uri care sunt utile pentru numai învățare și referință. De aceea, părinții responsabili instalați WinLock pe fiecare computer care folosesc copiii lor.
De asemenea, vă permite să refuzați accesul la fișierele selectate, aplicații și Windows Explorer (Coșul de reciclare, My Computer, etc), USB și hard disk-uri, conținutul de pe Internet și de a interzice accesul filtru la site-uri discutabile. Când este activat, nu există nici un fel în jurul ei, fără parola corectă.
Fie că ești îngrijorat de colegi care merg în rețea și de a obține acces neautorizat la fișiere private, sau copiii tăi încurc fișierele de lucru, WinLock este un software numai soluție pentru nevoile dumneavoastră de securitate.

Requirements: n/a

What's new in this version: Chrome restrictions. Disable IE InPrivate browsing. Hide libraries. Support for Yandex Browser 18. Support for Chrome 71. Support for Opera 57. Lock hidden icons, Screen capture now supports multi-display systems. Disable App key also disables Shift+F10.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WinLock on 10 Jan 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WinLock Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review