Advanced HTML Encrypt and Password Protect 1.09

Advanced HTML Encrypt and Password Protect 1.09

Developer's description
Published by AEVITA Software Ltd. on 13 Feb 2014

"Criptarea și parola proteja paginile dvs. HTML!"

Avansate de HTML Criptarea și parola proteja vă permite să cripta pagini HTML cu algoritmi de criptare puternici și a le proteja cu o parolă. Programul va împiedica pe oricine de la vizualizarea codului sursă sau fura munca ta de artă. Pagini criptate vor avea același aspect ca și cele originale și pot fi vizualizate în toate browserele web moderne.

Bazat pe tehnologia JavaScript, Advanced HTML Criptarea și parola proteja oferă trei scheme de criptare, inclusiv criptarea simplu, mediu și puternic. Programul prevede, de asemenea, utilizatorul cu o mare varietate de alte opțiuni legate de securitate, cum ar fi dezactivarea click dreapta sau ecran de imprimare, de a introduce informații de copyright, și mai mult.

Avansate de HTML Criptarea și Password Protect poate opri roboți de spam de la extragerea de adrese de email din paginile dvs.. În plus, se pot preveni oamenii de la utilizarea downloaders automatizate pentru a salva întreaga site-ul dvs. pentru a hard disk lor.

Avansate de HTML Criptarea și parola proteja are o interfață intuitivă, wizard-like, care vă va ajuta să cripta și proteja paginile dvs. HTML cu o parolă, în doar câteva click-uri. Și, nu trebuie să fie un guru în Perl, PHP, ASP sau versat în algoritmi de criptare profunde. Nu sunt necesare cunostinte de programare!

Produsul vine cu o varietate de template-uri, care sunt sigur că pentru a se potrivi specificațiile dumneavoastră de proiectare. Asemenea, puteți edita Șabloane de sistem și ușor adăuga propriile dvs..

Avansate de HTML Criptarea și Password Protect este un mod sigur de a preveni alte persoane de la vizualizarea și reutilizarea codul sursă al paginii web. Puteți cripta codul sursă HTML, JavaScript, VBScript, fisiere externe JavaScript js, fisiere css, texte, link-uri și imagini, protejând astfel munca grea și de web design unic.

Criptarea și parola proteja paginile dvs. HTML sau un întreg site-ul în doar câteva clicuri!

Requirements: 16MB of RAM, Windows 98/NT4/2000/ME/XP or higher, high or true color highly recommended

What's new in this version: [+] UTF-8 support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced HTML Encrypt and Password Protect on 13 Feb 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced HTML Encrypt and Password Protect Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (9 votes)
Poor
Your rating
Your review