Copy Protect 2.0.5

Copy Protect 2.0.5

Developer's description
Published by NewSoftwares.net on 9 Mar 2018

"Copiere Protejați fotografii, audio, videoclipuri și multe altele."

Protecția prin copiere oferă protecția copiilor video, audio, imagini și documente într-un mod ușor și fezabil. Puteți împiedica duplicarea datelor din fișierele și folderele dvs. și puteți restricționa prin orice mijloace orice distribuție ilegală. Acest lucru este posibil deoarece Copy Protect convertește toate formatele acceptate în aplicații executabile care rulează pe anumite dispozitive pe care le creați. Chiar dacă cineva încearcă să deschidă aceste fișiere într-un alt PC sau unitate, acestea nu vor rula și vor deveni complet inutile. În plus, Copy Protect le permite altor utilizatori să vă execute fișierele, dar să nu le copieze pe unitățile lor, ceea ce face imposibil ca oricine să vă reproducă ideile, designul și creațiile talentați. Odată ce fișierele media au fost transformate în fișiere executabile, ele pot rula cu ușurință fără a fi nevoie de niciun software. În același mod, riscul de pierdere a datelor este minimizat la cel mai mic nivel, deoarece fișierele rulează numai pe unitățile pentru care le-ați pregătit. Software-ul vine cu o vizualizare specială a imaginilor și a documentelor încorporate, care vă permite să citiți fișierele protejate și un player încorporat pentru audio-urile și videoclipurile protejate prin copiere. Puteți să organizați și să gestionați toate fișierele media utilizând opțiunea de redare a copierii pentru copie. Aplicațiile protejate împotriva copierii sunt portabile și le puteți distribui cu ușurință fără teama de a copia ilegal datele. Fișierele și documentele protejate prin copiere pot fi arse pe CD / DVD-uri / unități USB / unități externe / discuri Flash și opțiuni mult mai portabile. Destinația pe care o selectați pentru aplicațiile protejate prin copiere în timpul procesului de creare devine locația de unde pot rula aceste fișiere. În acest fel, puteți preveni cu ușurință pierderea de date sau duplicarea datelor din fișierele media instantaneu. Acest software funcționează pe sisteme de operare Windows pe 32 de biți și pe 64 de biți, cum ar fi Windows 10/8/7 / XP / Vista și altele. În plus, Copy Protect este perfect compatibil cu diferite sisteme de fișiere precum FAT, FAT32 și NTFS.

Requirements: Windows 7/8/Vista/2003/XP

What's new in this version: Minor bugs fixed and the compatibility of the software has been improved in the latest update.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Copy Protect on 9 Mar 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Copy Protect Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review