MessageLock Email Encryption for Outlook 2.2.0.2200.1

MessageLock Email Encryption for Outlook 2.2.0.2200.1

Developer's description
Published by Encryptomatic LLC on 18 Apr 2022

"Email Encryption add-in pentru MS Outlook."

MessageLock (TM) de Encryptomatic (R), LLC este destul de probabil cel mai simplu mod de a trimite mesaje criptate de la Microsoft Outlook. MessageLock oferă criptare 1-clic de mesaje e-mail și a atașamentelor în Microsoft Outlook, combinând puternic SUA investită de criptare AES-256 bit cu compatibilitatea aproape universal de utilitate fișier Zip. MessageLock oferă criptare și compresie pentru mesajul dvs. și / sau fișierele atașate, protejându-vă datele în timp ce se deplasează pe intranet și internet.

MessageLock vă oferă o gamă de metode de criptare, de la super-puternic AES-256 bit, la AES-128 bit. De asemenea, se integrează cu serviciul web Lockbin.com, vă permite să trimiteți fișiere și mesaje de la oricine într-o manieră plângere HIPAA.

Pentru a utiliza MessageLock, doar să faceți clic pe butonul "Encrypt Email" înainte de a trimite mesajul. Prima dată când trimiteți un mesaj la cineva, MessageLock vă va cere o parolă și apoi l amintesc pentru e-mail următoarea trimitere.

Dacă MessageLock este instalat la sfârșitul destinatarului, mesajul poate fi decriptat imediat după primirea și afișat ca un mesaj regulat cu nici o interacțiune cerute de către destinatar. MessageLock include o singură linie de text în partea de jos a mesajului, care avertizează destinatarul că acest mesaj a fost transmis în siguranță, altfel ei nu ar ști probabil.

Dacă receptorul nu are MessageLock, ele pot decripta încă fișierul zip dacă au parola, și orice utilitate zip care acceptă metoda de criptare folosite. WinZip 10.0 sau utilitati zip gratuite cum ar fi IZArc ambele pot decripta AES-256. Software-ul Decryptor gratuit pentru MessageLock este de asemenea disponibil.

Descărcați un proces pe deplin funcțional 15 zile și a vedea cât de ușor MessageLock este de a utiliza.

Requirements: Microsoft Outlook 2013/2010/2007/2003 (32 and 64 bit)

What's new in this version: Added integration to Lockbin.com secure message locker service. Support for Outlook 2013 and Windows 8.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MessageLock Email Encryption for Outlook on 18 Apr 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
MessageLock Email Encryption for Outlook Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review