File Encryption XP 1.7.363

File Encryption XP 1.7.363

Developer's description
Published by CP Lab on 29 May 2020
 • Size

  1.71 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  29 May 2020
 • Downloads

  2,283 (2 last week)

"Ușor de utilizat software de criptare fișier."

Aveti nevoie de un software de criptare fișier militar clasa? Doriți să ștergeți (shred) fișiere și de a fi 100% siguri că nu pot fi "anulat ștergerea"? Ce zici de protejarea datelor stocate cu unități mobile? Extra Protection criptarea fișierelor (XP), face tot ce și mai mult! Extra Protection criptarea fișierelor (XP) este un software de protecție prin parolă pentru Windows. Fișierele sunt criptate cu algoritm Blowfish-hack dovada. Acest instrument funcționează cu drive-uri USB, carduri de memorie flash, HDD-uri, unități ZIP, și funcționează cu orice PC Windows. Când criptarea fișierelor, parolele nu sunt "introduse" în interiorul fișierelor criptate, așa că, dacă vă veți pierde purtător de date, nimeni nu va fi în măsură să lanseze, în vederea sau modifica fișiere protejate cu criptare a fișierelor XP. Brute Force sau Dicționar Atacurile nu vor ajuta la cracare fișiere criptate. Pentru a utiliza fișiere de criptare XP, nu este nevoie să fie un bâzâit calculator sau un criptograf. Programul este în moarte cerebrală simplu si foarte intuitiv. Dosar Encryption XP adaugă elemente în meniu pop-up Windows Explorer pentru a simplifica sarcinile de criptare și decriptare. Din moment ce această cerere este capabil de a crea fișiere criptate cu auto-extragere (exe), criptarea fișierelor XP este perfect pentru transferul sigur de fișiere pe Internet, e-mail sau la rețeaua companiei. Nu contează în cazul în care alte PC-ul are de criptare a fișierelor XP este instalat sau nu. O altă caracteristică importantă este 100% ștergerea fișier garantat. După cum s-ar putea să fie conștienți, există o serie de soluții de acolo, capabil de fișiere "ºtergerii". Nici unul dintre acestea va fi capabil de a recupera fișierele șterse prelucrate în prealabil cu File Encryption XP. În plus, programul poate lucra cu grupuri de fișiere și caracteristici proprii criptat sistem de căutare a fișierelor. Acest utilitar este ușor de configurat și de configurat, cu toate setările individuale salvate automat.

Requirements: Windows All, CPU P100, 16Mb RAM

What's new in this version: Improved support for Windows 8.1. updated: Use themes for Explorer shell menu items on Windows Vista and later. fixed: Removed incorrectly created registry keys.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested File Encryption XP on 29 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
File Encryption XP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review