GiliSoft File Lock Pro 12.0.8

GiliSoft File Lock Pro 12.0.8

Developer's description
Published by GiliSoft International LLC. on 22 Feb 2021

"Cel mai bun dosar și software de criptare"

De ce aveți nevoie de Gilisoft File Lock Pro? Indiferent dacă sunteți un om de afaceri, un angajat, un student sau chiar o gospodină, un calculator vă poate ajuta în munca de rutină. Vă salvați informațiile personale, documentele și alte chestii sensibile similare pe computerul dvs., care vă pot răni dacă sunt compromise. Cu aceasta, nu vă veți face griji pentru furtul de date prin comportamente dăunătoare și pierderi de confidențialitate.
Este un instrument de criptare a gradului militar pentru fișierele dvs. Blocați folderele de pe unitatea hard disk internă, unitatea flash, unitatea USB externă, unitatea cu degetul mare, cardul de memorie, unitatea de stilou și unitatea de rețea. Criptarea fișierelor, a dosarelor; Ascundeți dosarele și unitățile de fișiere; Faceți dosarele și unitățile de fișiere numai pentru citire; Protejați cu parolă dosarele și unitățile de fișiere. Gilisoft File Lock Pro este disponibil în chineză, cehă, engleză, franceză, italiană, japoneză, portugheză.

What's new in this version: Best Folder Locker Software

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GiliSoft File Lock Pro on 22 Feb 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GiliSoft File Lock Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (23 votes)
Excellent
Your rating
Your review