GiliSoft Full Disk Encryption 5.0.4

GiliSoft Full Disk Encryption 5.0.4

Developer's description
Published by GiliSoft International LLC. on 22 Feb 2021

"Cel mai bun software de criptare în întregime a discului."

Valoarea de Full Disk Encryption tehnologie (FDE), creste cu fiecare raport de un laptop pierdut sau furat sau înregistrare sensibil date. Costul de expunere afaceri sensibile sau datelor cu caracter personal este devastator. Cu atât de multe incidente de pierdere de date, în ultimii ani, atât guvernele federale și de stat au luat măsuri pentru a ține companii responsabile pentru protejarea informațiilor sensibile se ocupe. Legile care necesită divulgarea de breșe de date și atribui răspundere, în unele cazuri, să reflecte o preocupare generală pentru menținerea cea mai bună protecție posibilă a datelor.

Caracteristici si beneficii:

â ?? Encryption ¢ Disk completa
Criptează automat toate informațiile de pe hard disk - inclusiv datele de utilizator, sistemul de operare, fișierele temporare și fișierele șterse, pentru protecție maximă a datelor.

â ¢ ?? Pre Boot-autentificare
Asigură că numai utilizatorii autorizați pot accesa punctul final. Toate scrisorile de acreditare valabile trebuie să fie furnizate înainte ca sistemul de operare va porni.

â ¢ ?? Suport USB Disk Encryption

Funcția de primar al GiliSoft Full Disk Encryption este criptarea hard-disk și memorie flash. Autentificare pre-boot și criptarea întregului disc, inclusiv fișierele de sistem, dă această superioritate software pe produse similare.

â ¢ ?? Interfata prietenoasa

Aplicația are o interfață ușor de utilizat și nu necesită o atenție constantă. Nu abilități suplimentare sunt necesare pentru a utiliza acest software. GiliSoft Full Disk Encryption poate garanta securitatea calculatorului dumneavoastră, protecția vieții private și a datelor complet de acces nedorit.

What's new in this version: NEW UI

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GiliSoft Full Disk Encryption on 22 Feb 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GiliSoft Full Disk Encryption Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (4 votes)
Excellent
Your rating
Your review