GiliSoft Privacy Protector 11.0.12

GiliSoft Privacy Protector 11.0.12

Developer's description
Published by GiliSoft International LLC. on 8 Jun 2021

"Un puternic suită de protecție a vieții private."

Cu incidența în creștere de furt de date de pe web, utilizatorii de PC-uri sunt tot mai conștienți cu privire la securitatea datelor lor importante și sensibile. Datorită rezultatelor grave, se păstrează întotdeauna încercarea de a găsi o soluție adecvată de securitate a datelor. Ei bine, o varietate de instrumente au fost puse la dispoziție ca o soluție pentru astfel de problemă, dar găsirea unul adecvat ar putea dovedi a fi supărătoare. Cu toate acestea, nu pierdeți timpul important în căutarea o astfel de soluție, și pur și simplu încerca noul Gili Protector de confidențialitate.
GiliSoft Privacy Protector este un software de protecție a vieții private, lider în industrie proiectat pentru utilizatorii individuali. Acesta previne în mod eficient operațiuni de cele mai multe ilegale, cum ar fi hackeri, virus, troian si spyware care deteriorarea sau fura date de la computer.It poate curăța în condiții de siguranță la toate urmele de activity.It computer vă permite de a elimina complet datele sensibile de pe hard disk prin suprascrierea de mai multe ori.
Gili Privacy Protector permite utilizatorilor să folosească șase moduri de a proteja viața privată.
1 Ascunde de date: Puteți ascunde folderele fișierele private și unități, pentru a le face complet invizibil pentru utilizatori și de programe.
2 Lock date: Blocat fișierelor / directoarelor / drive-urile sunt protejate de accesarea, utilizatorii nu se poate deschide, citi, modifica, muta, șterge, copia, redenumi protejate fisiere / foldere fără parolă. Fișiere și sub-foldere dintr-un folder blocat sunt, de asemenea, protejate.
3 Protejați de date: Datele protejate la scriere sunt protejate de ștergerea și scrierea.
4 Disk privat: Private Disk vă oferă un spațiu sigur pentru toate dvs. de lucru.
5 Safe Delete: Aceasta vă permite de a elimina complet datele sensibile de pe hard disk prin suprascrierea de mai multe ori cu patterns.No atent selectate se pot recupera datele șterse de pe discul dumneavoastră dacă asigura ștergeți-l.
6 Șterge Istorie: Se poate curăța în condiții de siguranță la toate urmele de activitatea computerului.
7 protejată prin parolă: Acesta este un software blocat cu parolă, care este de a spune, nu există nici o altă cale de a rula sau a dezinstala aceasta dacă nu aveți parola.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GiliSoft Privacy Protector on 8 Jun 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GiliSoft Privacy Protector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review