GiliSoft Private Disk 11.0.2

GiliSoft Private Disk 11.0.2

Developer's description
Published by GiliSoft International LLC. on 13 Oct 2021

"Cel mai bun software de criptare disc virtual."

GiliSoft Private Disk este un software care va face criptare transparent, folosind Virtual Hard Disk drives.GiliSoft Private utilizează o în timp real sistem de criptare on-the-fly pentru a cripta și decripta datele. Fișierele sunt stocate în formă criptată pe hard drive virtual cu parola de autentificare, dar atunci când aceasta este solicitată de către orice aplicație, acesta devine decriptat pe-the-fly. În schimb, datele necriptate să fie stocate sunt criptate instantaneu și apoi stocate. GiliSoft Private Disk montează un fișier de volum pentru a crea o "unitate virtuală", care apare la aplicații și utilizatorii, precum orice altă unitate fizică. Orice date care utilizatorul încearcă să scrie la această unitate este interceptată de șofer kernal, criptat, și scris de file.Attempts de volum pentru a citi din acest volum sunt, de asemenea, interceptat, iar datele relevante este citit de șofer Miez de dosar de volum, decriptat, și a prezentat cererea de încercarea de a citi datele.
Demontarea "unitatea virtuală" se asigură că datele nu pot fi citite de la sau în scris la ea. Toate datele sunt stocate criptat în cadrul "container". În ceea ce privește ferestre este în cauză, există un "nou", disc care a appeared.When brusc există programului sau volumul este nemontate, sistemul de fișiere rămâne criptate și nu există absolut nici un fel oricine poate recupera /

What's new in this version: the best folder lock software

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested GiliSoft Private Disk on 13 Oct 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
GiliSoft Private Disk Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review