USB Encryption 10.0.23

USB Encryption 10.0.23

Developer's description
Published by GiliSoft International LLC. on 9 May 2020

"Cel mai bun software de criptare USB Stick."

GiliSoft USB Stick Encryption vă ajută să vă protejați prin parolă drive-uri USB, drive-uri Thumb, Cartele de memorie, USB Stick Encryption vă ajută să vă protejați prin parolă drive-uri USB, drive-uri Thumb, Cartele de memorie, unități Pen, Salt unități și unități de stocare Flash. USB flash drive sunt cea mai populara modalitate de a muta date de la un PC la altul. Ele sunt de dimensiuni reduse, dar poate transporta gigabytes de date. Ele sunt ușor de utilizat, convenabil, la prețuri accesibile, dar, în același timp, reprezintă un risc de securitate și poate fi ușor de pierdut, furat sau rătăcit.

O unitate USB securizat cu protecție cu parolă este o necesitate in aceste zile ca datele pe care le conține poate costa milioane de dolari dacă furat sau pierdut. Cu GiliSoft USB Stick Encryption drive-uri flash USB și toate celelalte dispozitive de stocare externe pot fi foarte ușor protejată prin parolă.

Pentru a proteja drive-uri USB, GiliSoft USB Stick Encryption puteți utiliza pentru a instala acest software de criptare pe unitatea flash USB. După instalarea software-ului, dispozitivul va fi protejat prin parolă și criptate de 256-bit AES.

Pentru a accesa datele din nou, puteți plug-in unitatea USB în computer și executați programul "Agent.exe" pe unitatea USB. Pentru a deproteja drive USB sigure, faceți clic pe "Uninstall" și introduceți numele de utilizator și parola corecte pentru a dezinstala acest software de criptare de unitate. O altă caracteristică mare de GiliSoft USB Stick Encryption este că împarte unitate USB în două zone: zona publică și zona securizată.

Puteți stoca fișiere normale în spațiul public, și stocarea datelor sensibile în zona de securitate. Dimpotrivă, toate fișierele aflate în zona securizată vor fi criptate și absolut privat.

What's new in this version: encrypt 2 TB

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested USB Encryption on 9 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
USB Encryption Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review