Safeguard PDF Security 4.0.23

Safeguard PDF Security 4.0.23

Developer's description
Published by Locklizard Limited on 16 May 2020

"securitate PDF cu protecție DRM PDF securizat"

LockLizard PDF de securitate cu o protecție sigură PDF DRM oferă securitate completă pentru fișiere PDF. Acesta previne distribuirea neautorizată a documentelor PDF și controlează ceea ce utilizatorii autorizați pot face cu ele. vizualizare controlul și utilizarea documentelor PDF. Oprire copiere PDF, partajarea, modificarea, ecran grabbing. Controlați numărul de vizualizări și imprimări sau interziceți imprimarea cu totul. Control, atunci când documentele PDF expiră (dacă există) și să le revoce instantaneu. Se aplică filigrane dinamice ca un factor de descurajare copiere - sistem și informații de utilizator pot fi afișate dinamic pe un document PDF protejat, fără a fi nevoie pentru a proteja fișierul PDF pe o bază per utilizator. Spre deosebire de filigrane standard, PDF, care pot fi ușor îndepărtate, filigran LockLizard PDF de securitate sunt întotdeauna impuse.

LockLizard PDF de securitate face simplu pentru a cripta fișiere PDF direct din Windows Explorer, și să distribuiți fișierele PDF protejate la fel ca orice alt fișier. Un simplu de utilizat sistem de administrare bazat pe web vă permite să controlați accesul utilizatorilor la documentele dvs. PDF protejate și puteți revoca accesul în timp real, chiar și după distribuție. Integrați LockLizard PDF de securitate cu sistemul de comert electronic existent pentru a asigura livrarea 24x7 a documentelor PDF protejate. documente PDF multiple pot fi securizate și controale PDF DRM aplicate automat (fără introducere manuală sau intervenția utilizatorului), folosind comanda PDF utilitate noastră de protecție a liniei.

LockLizard PDF de securitate asigură cea mai bună securitate DRM PDF pentru fișierele. Documentele dvs. PDF sunt blocate pentru calculatoarele individuale ale utilizatorilor și nu pot fi partajate cu alții. Spre deosebire de mecanisme slabe și imposibil de gestionat parola (parolele trebuie să fie gestionate, pot fi uitate, sau în comun cu alte persoane) de securitate LockLizard PDF folosește o tehnologie de criptare cu cheie publica bit AES 256 și un sistem de licențiere bazat în timp real de web. Nu exista parole PDF pentru ca utilizatorii să introducă, să gestioneze, uitați sau transmite altora, și nu plug-in-uri nesigure sau de JavaScript pentru a completa protecția la copiere PDF și de control PDF.

Requirements: i3 or greater

What's new in this version: Major admin updates with email tracking and more

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Safeguard PDF Security on 16 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Safeguard PDF Security Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (8 votes)
Very good
Your rating
Your review