Safeguard Secure PDF File Viewer 3.0.0

Safeguard Secure PDF File Viewer 3.0.0

Developer's description
Published by Locklizard Limited on 19 Aug 2020

"vizualizator PDF securizat cu siguranță PDF DRM"

vizualizator PDF securizat cu copie PDF DRM, imprimare, și controale de expirare. Vizualizați documentele PDF criptate (fisiere PDC), protejate cu LockLizard PDF de securitate.

Nu există parole PDF inutile pentru a intra în scopul de a vizualiza fișiere PDF securizate. Rețineți că editorii de fișiere PDF securizate pot fi puse în aplicare controale PDF pentru a opri copierea PDF și imprimarea, dezactivați ecranul de imprimare și ecran montai terțe părți, expiră documente PDF, precum și alte măsuri de protecție PDF DRM pentru a proteja drepturile de autor și de a preveni furtul de proprietate intelectuală.

Măsuri sigure de control al copierii PDF pune în aplicare protecția fișierelor PDF rămânând în același timp transparent pentru utilizator - nu există parole PDF pentru a intra pentru a avea acces la conținutul PDF protejat. decriptarea PDF este realizată pe zbor în memorie asigurând un control complet de documente și fișiere PDF criptate sunt blocate pentru computere individuale, pentru a preveni partajarea.

Gratuit DRM descărcare este disponibil pentru a vizualiza fișiere PDF protejate. LockLizard Secure PDF Viewer oferă DRM PDF cu protecție împotriva copierii și permite utilizatorilor să vizualizeze documente PDF securizate care au fost protejate împotriva distribuirii și utilizării neautorizate.

Requirements: i3 with 4GB RAM

What's new in this version: Completely new PDF rendering and application. Now also includes form support, annotations (markups and notes), 64 bit processing and much more.

 • Size

  50.32 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Safeguard Secure PDF File Viewer on 19 Aug 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Safeguard Secure PDF File Viewer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review