Outguess Rebirth steganography 1.1

Outguess Rebirth steganography 1.1

Developer's description
Published by Steganography French Touch on 9 Dec 2015

"Outguess-Rebirth este un steganografie portabil"

Outguess-Rebirth este un instrument portabil steganografie pentru Windows, permite unui utilizator pentru a încorpora datele ascunse în interiorul unei imagini JPEG.
Outguess-Rebirth este 100% gratuit și adecvată pentru transmisia de date sub acoperire extrem de sensibile.

Inainte de a ascunde date totul este în siguranță, criptate cu AES, omletă, albită și codificat. Outguess-Renasterea folosi motorul steganografia Outguess, acest lucru reduce șansele de orice ascunse detectate de instrumentele specialiștilor sau expert criminalist.

Interfața cu software-ul este interfață foarte simplă pentru novice steganography. Programul face ușor de a încorpora datele ascunse oriunde de pe Internet, de la un blog la un site de partajare a fotografiilor cum ar fi Tumblr, Flickr, Google + ...

Acest program de criptare este foarte ușor pentru a descărca, instala și apoi utilizați, prin interfața sa prietenoasă și intuitivă. Nu aveți nevoie de nici o experiență tehnică, la toate pentru a obține maximum de ea.

Requirements: no requirement

What's new in this version: - First of all, it was on Linux only, so I've adapted it to Windows. - And few little bugs, one noticeable being an error output are corriged

 • Size

  2.72 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Outguess Rebirth steganography on 14 Dec 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Outguess Rebirth steganography Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (6 votes)
Excellent
Your rating
Your review