Privacy Cleaner Pro 6.50

Privacy Cleaner Pro 6.50

Developer's description
Published by Linren Software on 1 Mar 2017

"Ștergeți memoria cache, cookie-uri, istorie, adresele URL tastate"

Cleaner de confidențialitate Pro este conceput pentru a vă proteja de curățare toate datele nedorite istorie pe computer. Cu doar un singur click, confidențialitate Cleaner Pro vă permite să ștergeți memoria cache, cookie-uri, istorie, URL-uri, memorie AutoComplete, și folderul Temp Window, istoria rula, istoricul de căutare, deschis salva istorie /, documente recente, etc tastat

Cu Privacy Cleaner Pro, puteți șterge cu ușurință cântecele de până la 200 de aplicatii populare, cum ar fi liste de redare a RealPlayer, playlist de Windows Media Player, QuickTime, fișiere recente de Office, Acrobat, WinZip, Photoshop, etc

Cleaner de confidențialitate Pro poate, de asemenea, vă permit să personalizați ce fișier (e) și director (e) să fie șterse. Cu facilitate Ștergerea Secure de confidențialitate Cleaner Pro, puteți șterge fișierele complet, care nu pot fi recuperate de către alții.

Privacy Cleaner Pro sprijini, de asemenea, populare browsere, cum ar fi Netscape / Mozilla Firefox, Opera și MSN Explorer. Confidentialitate pune în aplicare Cleaner Pro Departamentul Apararii al SUA 5220.22-M și ANS de compensare și standard de dezinfectare, pentru a vă dă încredere că o dată cu elimină de confidențialitate Cleaner Pro, datele de fișiere este plecat pentru totdeauna și nu pot fi recuperate. Cleaner de confidențialitate Pro vine cu o interfață atractivă și este ușor de utilizat.

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații înainte de a utiliza acest software. Acesta conține detalii ale produsului. Sperăm să vă bucurați de toate caracteristicile care le-am făcut în confidențialitate Cleaner Pro.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Privacy Cleaner Pro on 1 Mar 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Privacy Cleaner Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review