Safeguard Enterprise PDF DRM 5.0.40

Safeguard Enterprise PDF DRM 5.0.40

Developer's description
Published by Locklizard Limited on 16 May 2020

"Securitate document PDF pentru întreprindere DRM"

Locklizard PDF DRM Security este un produs de securitate PDF pentru întreprinderi pentru editorul sau organizația mai mare care trebuie să protejeze, să controleze și să auditeze utilizarea documentelor PDF. Oferă securitate completă a documentelor pentru fișierele PDF fără utilizarea de parole nesigure, JavaScript sau plugin-uri.

Software-ul de securitate Locklizard PDF DRM vă permite să protejați documentele PDF de la o utilizare neautorizată, să controlați ce pot face utilizatorii autorizați cu aceștia, să controlați cât timp sunt folosiți și să utilizați documentele de audit. Utilizați Locklizard PDF DRM securitate pentru a opri copierea documentelor PDF, partajarea, tipărirea, apucarea ecranului și oprirea sau limitarea imprimării. Cu Locklizard PDF DRM Security puteți genera rapoarte și puteți vizualiza statistici pentru a vedea care dintre documentele dvs. sunt cele mai utilizate și puteți revoca accesul la documente atunci când acestea nu ar mai trebui să fie vizualizate. Perioadele de păstrare a documentelor pot fi aplicate automat folosind controale de expirare a documentelor.

Locklizard PDF DRM Security vă permite să aplicați filigranele dinamice ca un element de descurajare a copierii - informațiile despre sistem și despre utilizator pot fi afișate dinamic pe un document PDF protejat, fără a fi necesar să protejați fișierul PDF în fiecare utilizator. Spre deosebire de filigranele PDF standard, care pot fi ușor eliminate, filigranele Locklizard PDF DRM Security sunt întotdeauna impuse.

Mai multe documente PDF pot fi securizate și se pot aplica controale DRM PDF în mod automat (fără introducerea manuală sau intervenția utilizatorului) folosind utilitarul nostru de protecție pentru linia de comandă PDF, iar Locklizard PDF DRM Security poate fi integrat cu sistemul dvs. de comerț electronic existent pentru a ajuta la livrarea 24x7 a documentelor PDF protejate .

Locklizard PDF DRM securitate asigură cea mai bună securitate PDF pentru documentele dvs. Fișierele dvs. PDF sunt blocate pe calculatoarele utilizatorului individual și nu pot fi partajate cu alții. Spre deosebire de mecanisme de parole slabe și de gestionat, Locklizard securitatea PDF folosește tehnologia publică cu cheie cu criptare AES 256 biți și un sistem de licențe web bazat în timp real.

Requirements: i3 or greater

What's new in this version: New Admin System with email tracking, enhanced statistics and more

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Safeguard Enterprise PDF DRM on 16 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Safeguard Enterprise PDF DRM Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review