Shared Folder Protector 5.10

Shared Folder Protector 5.10

Developer's description
Published by kakasoft on 18 Jul 2020
 • Size

  6.10 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $299.95 Buy full version
 • Updated

  18 Jul 2020
 • Downloads

  189 (1 last week)

"protejați folderul partajat pe Lan, disc flash, PC"

Shared Folder Protctor este proiectat pentru utilizare corporatistă, vă ajută să vă protejați folderul partajat pe rețea și pe dispozitivul amovibil. Utilizatorii pot vizualiza documentele, dar nu le pot copia și modifica, ceea ce vă permite să împiedicați copierea ilegală a fișierelor.

Protctorul pentru foldere partajate extinde comenzile de acces la serverul de fișiere cu criptare puternică, end-to-end, permițând administratorului să specifice drepturile de acces pentru anumite grupuri sau persoane. Această abordare asigură că numai utilizatorii autorizați pot citi sau modifica fișierele, îndeplinind cerințele pentru separarea sarcinilor, împărțirea informației și securitatea. Cu Protctorul de foldere partajate, organizațiile își pot apăra proprietatea intelectuală, datele clienților și partenerilor și capitalul corporativ al mărcilor comerciale.

Protecția parolei: utilizatorul va putea vizualiza dosarul criptat, dar nu va permite să copiați sau să modificați fișierele. Administratorul are cea mai mare autoritate de a șterge, copia și modifica orice fișier.

Setări de permisiuni pentru mai mulți utilizatori: Permessions personalizate pentru setări pentru diferite grupuri de utilizatori, cum ar fi permisiunea numai pentru citire, permisiune numai pentru scriere.

Procesul de implementare rapidă: După instalarea software-ului pe serverul de fișiere, toți utilizatorii de pe Lan pot accesa dosarul protejat.

Dispozitiv detașabil acceptat: Puteți, de asemenea, să protejați folderele de pe discul flash și hard diskul care poate fi eliminat. Utilizatorii pot răsfoi documentele, dar pot modifica, copia și șterge documentele.

Jurnalul de protecție a datelor: Urmări protecția aplicată de Protctorul de foldere partajate în cadrul organizației, pentru a ajuta la satisfacerea cerințelor de gestiune și auditor.

Requirements: Pentium III or higher running Windows 7/Vista/XP all variants.256 MB Ram or higher.

What's new in this version: compatibility with Windows 7 x64 fixed bug with wrong icon displace allows replace files at current folder speed ​​up the file display added file autorun feature

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Shared Folder Protector on 20 Jul 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Shared Folder Protector Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review