AdSysNet Password Manager 3.0.0.0

AdSysNet Password Manager 3.0.0.0

Developer's description
Published by AdSysNet Solutions on 23 Mar 2015
 • Size

  16.24 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  23 Mar 2015
 • Downloads

  227 (1 last week)

"Instrumentul de resetare a parolei pentru publicitate pe bază de web"

AdSysNet Password Manager este un instrument de resetare a parolei, care funcționează pe bază de web. Instrumentul constă din patru componente principale și sunt,

  1. Consola de administrare - Permite administratorilor să configureze setările de securitate și să vizualizeze raportul de audit.
  2. Componenta de serviciu - Este componenta centralizată și centrală a AdSysNet Password Manager. Ea procesează toate cererile din toate consolele.
  3. Consola Help Desk - Permite administratorilor biroului de ajutor să proceseze resetarea parolei și să actualizeze solicitările de profil de la utilizatori și să efectueze acțiuni de restabilire a parolei și actualizare a profilului pe utilizatorii permiși, atunci când nu li se solicită nicio solicitare de la utilizatori.
  4. Consola Web a utilizatorului - Permite utilizatorilor să se înscrie la portalul de parole și acceptă resetarea parolei, deblocarea contului, actualizarea profilului. Atunci când utilizatorii sunt restricționați să utilizeze funcția de autoservire, consola web îi permite utilizatorilor să trimită cererile administratorilor biroului de ajutor.

Clientul Pre-Logon permite utilizatorilor să reseteze parola din ecranul de conectare. Logon client trebuie să fie instalat pe toate stațiile de lucru. Consola de administrare permite Administratorilor să instaleze clientul de conectare pe stațiile de lucru selectate cu câteva clicuri pe mouse.

AdSysNet Manager acceptă mai multe limbi în consola web a utilizatorului final. Mai mult sau mai puțin limbile pot fi configurate în Consola de administrare.

Domeniile multiple sunt acceptate în instalarea individuală a AdSysNet Password Manager. Membrii grupului de membri ai domeniului Admin au permisiunea de a accesa consolele Admin și HelpDesk, mai mult sau mai puțin administratorii pot fi configurați în Consola de administrare.

Toate acțiunile utilizatorilor de servicii de sine stătătoare și aprobările / respingerile de la biroul de ajutorare pot fi notificate utilizatorilor și administratorilor corespunzători prin e-mail.

Cu ajutorul resetării parolei și a funcțiilor de actualizare a profilului, deblocarea contului, modificarea parolei, trimiterea de cereri personalizate, recuperarea caracteristicilor de conectare a utilizatorilor sunt acceptate.

Requirements: .Net Framework 4

What's new in this version: Improved GUI look and application performance. Issue fixes in older version.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AdSysNet Password Manager on 23 Mar 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AdSysNet Password Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review