Crypt-o 3.3.385

Developer's description
Published by Soft-o on 21 Jul 2021
 • Size

  8.40 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $39.95 Buy full version
 • Updated

  21 Jul 2021
 • Downloads

  1,276 (7 last week)

"Clientul / serverul de gestionare a parolei de rețea."

Crypt-o este un manager de parole client / server cu multe funcții avansate, cum ar fi criptarea datelor puternice, baze de date personalizabile, acces multi-utilizator, sistem de permisiuni flexibile, umplerea formularului, modul portabil și interfața Web.

Crypt-o este o soluție securizată Client / Server pentru crearea de baze de date personalizate, proiectată pentru utilizarea în rețelele de întreprinderi. Datele sunt stocate în siguranță în baza de date Firebird SQL Server și sunt criptate folosind algoritmul de criptare AES cu cheie de 256 biți. Aplicațiile client Crypt-o accesează serverul Crypt-o folosind conexiune securizată SSL.

Dacă este necesar, serverul Crypt-o poate fi conectat din orice locație prin conexiunea Internet, LAN sau WAN. Utilizați funcția de interfață Web pentru a accesa bazele de date Crypt-o pe dispozitive portabile precum telefoanele și laptopurile utilizând un browser web standard.

Un sistem flexibil de permisiuni de cont de utilizator vă permite să controlați accesul utilizatorilor la întregul program, baze de date, foldere sau chiar înregistrări individuale. Crypt-o poate autentifica conturi de utilizator în domeniul Windows.

Fiecare acțiune a utilizatorului este înregistrată în jurnalul de audit. Utilizatorii privilegiați pot supraveghea utilizarea programului.

Crypt-o poate completa automat paginile web, formularele de înregistrare, ferestrele de conectare etc. Această caracteristică este compatibilă cu Microsoft Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera și majoritatea aplicațiilor Windows obișnuite.

În ciuda faptului că Crypt-o este o aplicație Client / Server, este posibilă crearea unei versiuni portabile a programului. Versiunea portabilă poate fi rulată direct de pe un dispozitiv detașabil, de exemplu o unitate flash USB. Această caracteristică vă permite să accesați datele dvs. pe orice computer offline.

Requirements: Windows PC

What's new in this version: - fixed: Display of virtual keyboard for protected fields in the Web interface on mobile phones. - fixed: Notifications about user actions.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Crypt-o on 21 Jul 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Crypt-o Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review