Efficient Password Manager 5.50.0.542

Efficient Password Manager 5.50.0.542

Developer's description
Published by Efficient Software on 1 Sep 2018

"Ai nevoie doar să vă amintiți o parolă!"

Cu toate acestea să fie îngrijorătoare despre atât de multe parole să-și amintească? Acum avem mai eficientă Password Manager, un pachet complet gratuit, dar puternic și de gestionare a parolei cross-platform. Ea nu poate ajuta doar să vă amintiți informații generale parola, dar, de asemenea, parole de autentificare site-ul de înregistrare, coduri de înregistrare de software, parole de cont de e-mail, sau chiar parole pentru conturile FTP, etc. Un generator de parole aleatoare este integrat, care economisește timp pentru a medita parole. De fapt, parolele generate de acest instrument sunt, de obicei mai sigure. Informațiile dvs. privată este complet protejată - parola principală de conectare este criptat de ireversibil algoritmul SHA, în timp ce informațiile despre parolă în sine este criptat de 256-bit AES algoritm, dintre care puterea de criptare este printre cele mai ridicate din lume. Software-ul oferă, de asemenea, multe caracteristici speciale, cum ar fi managementul parolei în gruparea ierarhică, adăugarea de atașamente la intrarea pe piață a parolei, stabilind o importanță înregistrare, afișarea listă record în vederea cardului. Interfața software-ului arata la modă și drăguț. Ea are până la 10 de stiluri de interfață de diferite tonuri de culoare pentru tine de a alege de la! Cu Eficient Password Manager, trebuie doar să vă amintiți o parolă! Și vă puteți sincroniza date între PC-uri și telefoane mobile.

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: 1.Speed up devices search in sync page.2.Open file which is with some special characters. 3. Fix bug:Some groups can not be shown out in group list for some cases. 4.Enhance the security of "Require login from minimized state"option. 5.Other enhancements/bugs are handled in desktop version and App

 • Size

  15.22 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Andr
 • Price

  $0.00

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Efficient Password Manager on 1 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Efficient Password Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review