Efficient Password Manager 5.50.0.542

Efficient Password Manager 5.50.0.542

Developer's description
Published by Efficient Software on 29 May 2018

"Ai nevoie doar să vă amintiți o parolă!"

Cu toate acestea să fie îngrijorătoare despre atât de multe parole să-și amintească? Acum avem mai eficientă Password Manager, un pachet complet gratuit, dar puternic și de gestionare a parolei cross-platform. Ea nu poate ajuta doar să vă amintiți informații generale parola, dar, de asemenea, parole de autentificare site-ul de înregistrare, coduri de înregistrare de software, parole de cont de e-mail, sau chiar parole pentru conturile FTP, etc. Un generator de parole aleatoare este integrat, care economisește timp pentru a medita parole. De fapt, parolele generate de acest instrument sunt, de obicei mai sigure. Informațiile dvs. privată este complet protejată - parola principală de conectare este criptat de ireversibil algoritmul SHA, în timp ce informațiile despre parolă în sine este criptat de 256-bit AES algoritm, dintre care puterea de criptare este printre cele mai ridicate din lume. Software-ul oferă, de asemenea, multe caracteristici speciale, cum ar fi managementul parolei în gruparea ierarhică, adăugarea de atașamente la intrarea pe piață a parolei, stabilind o importanță înregistrare, afișarea listă record în vederea cardului. Interfața software-ului arata la modă și drăguț. Ea are până la 10 de stiluri de interfață de diferite tonuri de culoare pentru tine de a alege de la! Cu Eficient Password Manager, trebuie doar să vă amintiți o parolă! Și vă puteți sincroniza date între PC-uri și telefoane mobile.

Requirements: No Special Requirements

What's new in this version: 1.Speed up devices search in sync page.2.Open file which is with some special characters. 3. Fix bug:Some groups can not be shown out in group list for some cases. 4.Enhance the security of "Require login from minimized state"option. 5.Other enhancements/bugs are handled in desktop version and App

 • Size

  15.22 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Andr
 • Price

  $0.00

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Efficient Password Manager on 29 May 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Efficient Password Manager Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review