Asterisk Password Decryptor 3.31

Asterisk Password Decryptor 3.31

Developer's description
Published by KRyLack Software on 7 Mar 2018

"Afișează parola ascunse sub asteriscuri."

Asterisk Password Decryptor este un instrument puternic pentru a recupera parolele pierdute sau uitate. Acesta vă permite să dezvăluie parolele ascunse pe casetele de dialog parola și pagini web care sunt ascunse de către șirul de asteriscuri (*****). Aveți posibilitatea să glisați pur și simplu pictograma pentru orice casetă parolă pentru a găsi parola reale ascunse de asteriscuri.
Asterisk Password Decryptor instantaneu recupereaza parolele pierdute din majoritatea aplicațiilor Windows care stochează parolele ascunse în spatele asteriscuri. Se recuperează cu ușurință parolele pentru conturile de e-mail în Microsoft Outlook (32 de biți și 64 biți edițiile), Windows Mail și mulți alți clienți de e-mail, conturi FTP în CuteFTP, FlashFXP, FileZilla si alti clienti FTP. Asterisk Password Decryptor permite, de asemenea pentru a vedea parola ascunse de pe paginile web în Internet Explorer.
Asterisk Password Decryptor este un instrument de recuperare a parolei, care vă permite să vizualizați parolele ascunse în spatele asteriscuri în câmpurile de parolă. Descoperă parolele ascunse din casetele de dialog parola și pagini web pentru Windows Internet Explorer.

Requirements: Windows XP, 2003 Server, VISTA, 2008 Server, Windows 7, Windows 8, 8.1, 10 (x86 and x64 editions)

What's new in this version: Asterisk Password Decryptor x86 and x64 v3.31 is now available for download with Windows 10 Creators Update support, improved translations and many other improvements and fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Asterisk Password Decryptor on 7 Mar 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Asterisk Password Decryptor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review