MobileWitch Pass Safe 5.0.0

MobileWitch Pass Safe 5.0.0

Developer's description
Published by MobileWitch on 23 Oct 2018
 • Size

  2.20 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Symbian
 • Price

  $0
 • Updated

  23 Oct 2018
 • Downloads

  653 (1 last week)

"MobileWitch-Pass este un manager de parole."

MobileWitch Pass Safe este un software manager de parole puternice, inovatoare, care se extinde, de asemenea, utilitatea sa în Pocket PC-uri sau telefoane mobile care furnizează parole foarte criptate. Scopul său puternic asumat este de a asigura și de a stoca date sensibile și de a lua această sarcină de informații de mare, delicate de pe umerii dumneavoastră. Puteți avea toate numele de utilizator, parole, coduri PIN, carduri de credit, carduri de asteptare, conturi bancare direct de pe telefonul mobil, stocate într-un format sigur, criptat și pot fi recuperate prin introducerea o singură parolă. Numărul de intrări este nelimitat.

MobileWitch Pass Safe folosește același format de baze de date și aceleași caracteristici cheie ca versiunea desktop. Toate telefoanele mobile care dispun de Java sunt compatibile.

Generator de parola built-in software-ul vă permite să setați instantaneu noi parole. Datorită o interfață și un sistem de căutare convenabil de navigare extrem de plăcută și prin găsirea de date sigure necesar este la fel de simplu ca-l primeste. Toate în toate, MobileWitch Pass siguranță este unul dintre cei mai buni manageri disponibile în prezent parola pe Internet.

MobileWitch Pass Safe are, de asemenea, abilitatea de a recunoaște programele și site-urile dvs., și vă economisește timp și efort, prin oferirea de a completa informațiile corespunzătoare pentru fiecare dintre ele în mod automat. Preveni orice vulnerabilitate la conturile tale. Am considerat totul pentru a proteja cel mai bine informațiile confidențiale și, prin urmare, am inclus built-in de măsuri de protecție, cum ar fi ștergerea automată a clipboard-ul atunci când îl ieșire sau minimiza.

Cel mai bun lucru despre acest software este faptul că descărcarea și utilizarea acestuia este liber de orice taxe.

Requirements: Java

What's new in this version: New interface, improved algorithms, bugs fixed.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested MobileWitch Pass Safe on 23 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
MobileWitch Pass Safe Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (21 votes)
Excellent
Your rating
Your review