RoboForm2Go 8.9.6

Developer's description
Published by Siber Systems on 21 Nov 2020

"Sigure și ușor de folosit Password Manager"

Fiecare site-ul necesită acum o parolă, și este din ce în ce mai greu să-și amintească și să le gestioneze toate. Cu RoboForm2Go, vă amintiți o singură parolă și RoboForm2Go face restul. RoboForm2Go memorează automat și stochează în siguranță parolele online și offline astfel încât să nu aveți nevoie să vă amintiți sau introduceți din nou parolele. Vă veți bucura, datele de conectare ușor cu un singur clic la conturile tale online, și de a salva timp prin completarea formularelor de înregistrare și case de marcat online, cu un singur clic. RoboForm2Go ruleaza direct de pe memorii flash USB care dau parolele și alte date cu caracter personal de securitate complet (criptare puternică inclus), portabilitate, și de administrare. Cu toate nou versiunea 7 RoboForm2Go acceptă Chrome și Safari. Parolele pot fi imprimate, sincronizate între computere, susținută, și restaurat. RoboForm este ușor de utilizat și a fost numit Alegerea editorului PC Magazine a lui, "Cel mai bun software al anului," CNET PC-uri din lume "25 Produse Noi nu putem trăi fără" și se bucură de peste 100 de cinci stele Ratings.

Requirements: 5 mb disk, 64mb memory

What's new in this version: There were updates to make RoboForm compatible with all the latest operating systems and browsers. In addition, RoboForm can now be installed on numerous computers and mobile devices and kept in sync with a RoboForm Everywhere account. RoboForm now also includes the ability to store data locally or in the cloud and multifactor authentication options.

 • Updated

  21 Nov 2020
 • Downloads

  3,436 (2 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RoboForm2Go on 21 Nov 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RoboForm2Go Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review