Password Manager XP 4.0.784

Password Manager XP 4.0.784

Developer's description
Published by CP Lab on 29 May 2020
 • Size

  3.19 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  29 May 2020
 • Downloads

  2,918 (2 last week)

"Deținător parolă sigură."

Password Manager Potection suplimentar (XP) este o aplicație software convenabil pentru parole de depozitare, coduri de acces, securitate socială și numere de card de credit și alte informații valoroase care are nevoie de protecție. Acesta va fi parolele și deținător secrete. Protejați-vă datele private de cu acest utilitar de gestionare a parolei.

Caracteristici unice ale programului se numără capacitatea de a cripta informațiile stocate cu mai multe algoritmi de criptare simultan (Blowfish, 3DES, Rijndael, ceai, Cast128, RC4, Serpent, Twofish). Foarte important, nu fișierele temporare sunt create vreodată, garantând datele criptate nu vor fi interceptate. Blocurile de informații sunt șterse din memoria calculatorului de îndată ce acestea nu mai sunt necesare. Și în cazul în care programul este inactiv pentru o perioadă de timp, acesta se va opri automat, asigurându-vă că nimeni nu are acces la informații.

Password Manager eXtra Potection (XP), vine cu un built-in generator de parolă și este complet integrat cu Internet Explorer, funcționează cu drive-uri externe de stocare (USB Flash), și vine cu mai multe opțiuni de export și de imprimare. Programul este foarte ușor de instalat și utilizat. De asemenea, vine cu un backup și opțiuni de restaurare și vă informează despre parole expirate.

Password Manager XP este ideal pentru utilizarea grupului de lucru. Programul permite mai multor utilizatori obține acces la bazele de date parola. Foarte important, drepturile de acces și privilegii pot fi reglementate. Toate modificările din interiorul bazei de date sunt înregistrate, oferind control complet administrator de sistem asupra acțiunilor utilizatorilor. Password Manager XP este deținător parola.

Requirements: Windows All, CPU P100, 16Mb RAM

What's new in this version: new: Synchronization with cloud storages - Google Drive and Dropbox. new: Password Manager XP for Android. new: Search option in the Form filling window. updated: UI and icons.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Password Manager XP on 29 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Password Manager XP Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (3 votes)
Medium
Your rating
Your review