RoboForm 9.1.7

Developer's description
Published by Siber Systems on 21 Jul 2021

"Sigure și ușor de folosit Password Manager"

Astăzi, fiecare site-ul vă solicită să configurați un nume de utilizator și o parolă. Cu RoboForm, vă amintiți o singură parolă și RoboForm face restul. RoboForm memorează automat și stochează în siguranță parolele online și offline astfel încât să nu aveți nevoie să vă amintiți sau introduceți din nou parolele. Vă veți bucura, datele de conectare ușor cu un singur clic la conturile tale online, și de a salva timp prin completarea formularelor de înregistrare și case de marcat online, cu un singur clic. RoboForm oferă parolele și alte date cu caracter personal de securitate complet (criptare pe 256 de biți), portabilitate, și administrare complet. Parolele pot fi imprimate, sincronizate între computere, susținută, și restaurat. Cu toate nou RoboForm 7 vine Chrome și Safari sprijin browser-ul, iPhone / iPad și suport Android, precum și un nou RoboForm Everywhere licență pentru utilizare pe calculatoare nelimitate și dispozitive mobile. RoboForm este ușor de utilizat și a fost numit Alegerea editorului PC Magazine a lui, "Cel mai bun software al anului," CNET PC-uri din lume "25 Produse Noi nu putem trăi fără" și se bucură de peste 100 de cinci stele Ratings.

Requirements: 32mb memory, 4mb of disk space

What's new in this version: There were updates to make RoboForm compatible with all the latest operating systems and browsers. In addition, RoboForm can now be installed on numerous computers and mobile devices and kept in sync with a RoboForm Everywhere account. RoboForm now also includes the ability to store data locally or in the cloud and multifactor authentication options.

 • Updated

  21 Jul 2021
 • Downloads

  3,618 (7 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RoboForm on 21 Jul 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RoboForm Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review