Secure Password Manager Free 2.5.0.5

Secure Password Manager Free 2.5.0.5

Developer's description
Published by SecureKit.net on 7 Mar 2013
 • Size

  2.12 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  7 Mar 2013
 • Downloads

  726 (2 last week)

"Secure Password Manager-parole de Management"

Prea multe parole?

Nu ai prea multe parole, care expiră la date diferite, sunt supuse unor reguli diferite, sau sunt gestionate cu instrumente diferite? Această complexitate creează probleme, ca uita parolele.

Secure Password Manager este soluția potrivită pentru a gestiona parolele. Acesta vă scutește de probleme de umplere în datele de conectare, parole, și alte date personale manual.

Secure Password Manager este bine conceput pentru a vă permit să stocați și nume de cale, parole, carduri de credit, numerele de serie de software și notele confidențiale într-o formă criptată în siguranță și cu ușurință. Se poate Completare automată în informațiile de autentificare în orice aplicație (IE, Netscape, Opera, ICQ, MSN ...).

-------------------------------------------------
Review editorului

Nu lasa interfață ocupat acest manager de parole vă sperii. Există metodă de nebunie, și Secure Password Manager s-au dovedit ușor de utilizat. La prima vedere, interfata aglomerat, compact este copleșitoare. Ambalate cu informații, acesta sport o bară de instrumente de mare de peste trei panouri. Cu aranjamentul logic al barei de instrumente, deși, cele mai multe testeri nu trebuie să se refere la fișierul de ajutor pentru a începe.

Puteți crea cu ușurință multe conturi de utilizator, fiecare cu propria sa protecție prin parolă. Odată ce un utilizator este configurat, butonul Add permite configurarea rapidă a foldere pentru a organiza informațiile de conectare și a adăuga anumite conturi. Spre deosebire de programe similare, Secure Password Manager nu are un câmp pentru URL-ul contului. În schimb, opțiunea Completare automată aplicația utilizează un declanșator hot-cheie pentru a introduce numele de utilizator și parola o dată ce deschide site-ul.

Un generator de parole are o gamă satisfăcătoare de opțiuni ușor de configurat pentru a seta lungimea, includ numere, litere și mixt-caz. În timp ce noi nu sunt fani de opțiuni pentru a copia informații sensibile în clipboard, una dintre setările implicite Secure Password Manager este de a goli clipboard cu privire la programul de aproape.

-------------------------------------------------
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://www.securekit.net.

Requirements: Windows 95/98/ME/2000/NT/XP 32MB of RAM 20MB of available hard-disk space

What's new in this version: Minor Updates

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Secure Password Manager Free on 8 Mar 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Secure Password Manager Free Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review