Benutec SpyMyPC PRO 5.4.4

Benutec SpyMyPC PRO 5.4.4

Developer's description
Published by Benutec Software on 20 May 2020

"Spiona pe activitățile de pe calculator copilul tău."

Nu puteți petrece tot timpul uitam angajat ta, copil sau alți utilizatori de pe computer. Încercați să-l încredințeze SpyMyPC PRO îngrijire. Acest program înregistrează toate intrarile de la tastatura de pe computerul pe care a fost instalat. Acesta înregistrează, de asemenea, toate aplicațiile care rulează și legendele lor de ferestre. În plus, se ține evidența tuturor site-uri, a vizitat, Intră pe Chat Conversații și chiar mai mult. Programul rămâne invizibil. Ea nu poate fi văzut cu Windows Task Manager. Trebuie să știi o combinație secretă cheie, în scopul de a face vizibil.

Cu SpyMyPC PRO, stii mereu ce angajatul tau, copil sau alți utilizatori fac. Puteți exporta cu ușurință busteni în HTML și a citit-o mai târziu. De asemenea, puteți vedea conținutul lor de e-mail-uri, site-uri pe care le vizitează, Intră pe Chat conversații și toate parolele pentru toate conturile lor on-line. Tu nu au nici măcar pentru a accesa PC-ul lor direct. SpyMyPC PRO puteți trimite rapoarte prin e-mail.

Requirements: Windows OS

What's new in this version: Bugfixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Benutec SpyMyPC PRO on 12 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Infected
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Benutec SpyMyPC PRO Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review