Convert MS SQL Database to MySQL Database Program 5.0.1

Convert MS SQL Database to MySQL Database Program 5.0.1

Developer's description
Published by Convert MS SQL Database to MySQL Database Program on 23 Jan 2014

"Software-ul de conversie convertește DB date complet"

MSSQL la MySQL baze de date software-ul de conversie convertit în vrac MSSQL fișiere de baze de date tabele în format MySQL .. Software-ul suporta toate tipurile de date și atribute și funcționează cu toate versiunile majore ale MS SQL Server pe Windows XP, Win 2000, Windows ME, câștiga 98 și Vista sistem de operare. MSSQL la MySQL convertor de software de date suprascrie baza de date convertite sau salvează înregistrările bazei de date convertite la locația specificate de utilizator. Utilizator tehnice și non-tehnice ambele sunt capabile de a software-ului ușor de operat. Administratorilor de baze de date și programatori economisi timpul lor, folosind această bază de date rapid utilitar de conversie care conversia frecvent înregistrări unice sau multiple de baze de date și utilizatorul poate salva magazin convertit baza de date oriunde în hard disk.
 
MS SQL la baza de date MySQL Caracteristici convertor de software
â? ¢ gratuit software-ul convertor de date suportă toate versiunile majore de MSSQL si MySQL Database Server.
â?? software-ul de conversie ¢ DB convertește baze de date complete sau TABLEA bază de date unică???? e de înregistrări.
â? ¢ suport utilitar de conversie de baze de date profesionale de toate bazele de date importante atribute, cum ar fi indici, tipuri de date și constrângerile cheie.
â? ¢ Convertor de bază de date instalat complet și dezinstalare de sprijin.
Instrumente de conversie de baze de date în avans ușor de utilizat interfață GUI expertul

Requirements: 32Mb RAM, 6Mb disk space, any Windows OS

What's new in this version: Email support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Convert MS SQL Database to MySQL Database Program for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review